Jártál már így fodrásznál? Hogy kezelted? Hiányzik a hajam.
Gondolj arra, hogy sokkal jobb lesz így. Nem lesz olyan nehéz a hajad, a fejed. Egészségesebb lesz.
Hamar vissza fog nőni, ne aggódj! ;]
Én is így jártam a héten!!!!!! Kértem, hogy a frufrumat ici-picit ritkítsa meg, hogy alul is egyenes legyen. Hát, amikor megláttam, hogy milyen lett elbőgtem magam. A gyönyörű dús frufrumból amit imádtam, alig maradt valami... ;(
Negyed annyi hajam van, mint előtte..Ezek után egy forintot nem fizettem neki!
Mondjuk alapból a hajritkítás egybarbárság, egy divatbaromság, amit ha fodrász lennék elvből elutasítanék. Egészségtelen, hogy megnyirbálják a szép dús hajat, ritkítják, irtják. Soha nem kapja vissza az ember a valódi dússágot, akit egyszer megritkítottak, annak olyan mint volt, már soha nem lesz. Divatból kitalált hajbarbárság, ennyi.
(mondom ezt úgy, hogy alapból nem vagyok ellene sem festésnek, sem melírnak, mert hát ugye azok sem egészségesek, de amikor a hajat ritkítják, na az valami kiakasztó. Én attól is rosszul vagyok ha szálkásítják a hajam végét.....egyetlen egyszer volt rá példa, hogy egy fodrász a kérdezésem nélkül elkezdte szálkásítani a frufrumat, hát szóltam neki azonnal hogy legyen szíves hagyja abba a hajam tépkedését, mert ronda és egészségtelen is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!