11/19 A kérdező kommentje:
A felvonulás az más, ott mindenki felvállalhatja saját magát. De azt utálom, amikor hétköznapokon az utcán beszólogatnak... :(
2011. jan. 17. 22:13
12/19 anonim válasza:
Hát jópofa, ezért bizony be is fognak szólni, mert a melegek jelképe a szivárvány.
Költözz egy toleránsabb országba. Ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom.
13/19 anonim válasza:
a másik cipő is jól néz ki.
hát, sajnálom, hogy ilyeneket kell átélned. :((
szerintem menjetek olyan helyekre nézelődni, sétálni a városba, ahol normálisabb emberek vannak, bár nem tudom, bp.-i vagy-e.
egy plázában, Váci utca, Vár és környéke, nem hiszem, hogy beszólogatnának. ha dolgozni, suliba mész, vagy csak a sarki boltba, akkor meg legyen rajtad más.
14/19 anonim válasza:
hát én is meleg vok de soha eszembe nem jutna felvonulásra menni,de hát a meleg között is ugyanúgy vannak magamutogatók mint heterok közt szal ez van.am a cipő miatt nem gondolnám h meleg vagy,manapság már bárki felvesz ilyet,a "meleg szivárvány" meg nem iyen
15/19 anonim válasza:
sajnálom, hogy az emberek a szivárványt a b*zikkal azonosítják.. kitalálhattak volna maguknak más jelképet..
én nem gondolnám, amúgy, hogy homi vagy, csak simán azt, hogy sz*r az ízlésed...
16/19 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a cipő...attól függ mivel veszed fel:D
19/19 anonim válasza:
Nekem az 1ik conversem olyan mint a magasszárú amit linkeltél. Tőlem egyszer megkérdezte egy gyerek az utcán, hogy meleg vagyok-e (nem vagyok) be is b*sztam neki egyet, azóta nem hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!