Rovid nadrag csizmaval. Mennyre neznenek ferde szemmel ram?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 20:49
1/16 anonim válasza:
Hát én az ilyeneket szimplán átlagos IQ-val sem rendelkezőnek gondolom.
Rövidet azért vesz fel az ember, mert melege van. Csizmát meg azért, mert fázik. Na most akkor csak el tudod dönteni, melyikre van szükség. XD
pluszban még szerintem elég idiótán is néz ki.
3/16 anonim válasza:
Nagyonnagyonnagyon talalnak. Nagyon chicces nyomast keltenek. Megneznek az emberek az utcan, de nem azert mert rondal nezel ki amiatt;) persze nyaricsizmaval, vagy esetlek ha esos ido van , es megis meleg, akkor gumicsizmaval. Aratni fogsz.
4/16 anonim válasza:
nyáron nem szokás csizmát hordani, tuti h mindenki furának nézne, h jött ez az ötlet?
6/16 anonim válasza:
Figyelj, ezt a ferdeszemst eltalaltad, japanban divat. xD
En tok jonak talalom, nem baj az ha szokatlan dolgokat teszel vagy veszel fel :D
7/16 B3rNIk3 válasza:
szerintem semmi gond vele,csak el kell találni a megfelelő stílust ;)...
8/16 A kérdező kommentje:
Termeszetesen nem bundas cszmara gondoltam. Az elso valaszolonak meg gratulalok, ha oltozkodes alapjan dont az IQ- rol.
2011. jún. 28. 21:34
9/16 A kérdező kommentje:
ma 21:03- egy filmbol van az otlet, az a cime, hogy Drive Angry :)
2011. jún. 28. 21:37
10/16 anonim válasza:
Jól nézne ki...csak ilyen melegbe belerohad a lábad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!