Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rovid nadrag csizmaval....

Rovid nadrag csizmaval. Mennyre neznenek ferde szemmel ram?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem jól néz ki, de sajnos én nem vagyok ilyen bevállalós :))
2011. jún. 28. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem is jól néz ki, én már voltam így idén. csizma, rövidnaci, laza pulcsi. háát megnéztek...de nekem bejön:)
2011. jún. 28. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát, nyáron kánikulában 40 fokban tényleg kicsit furcsán festenél. Egy esősebb, hűvös napon, esetleg kora ősszel még azt mondom oké.

De attól is függ, hogy milyen rövid gatyó és milyen csizma. Nehogy túl..., bocs a kifejezésért, nem tudok rá hirtelen jobb szót, qrvásan nézz ki.

2011. jún. 29. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:

sztem baromi jól nézne ki, de sztem se egy olyan tipikus 35 °Cban inkább egy olyan lengébb nyári időben, mikor nem rendelnek mittomén milyen hőségriadót... xD

mindenesetre nekem nagyon tetszik... de ahogy vki előttem mondta, kár, hogy én nem vagyok ilyen bevállalós :S :)

de talán már jó úton haladok...

2011. jún. 29. 11:46
 15/16 anonim ***** válasza:
2011. jún. 29. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Edes Atya Ur Isten! Neh teli, bundascsizmat huzz=))=)) kesz rohej. Vegyel magadnak nyaricsizmat mi ugyanugy kinezhet, csak epp latszik rajta, hogy nyarizsizma.
2011. júl. 1. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!