ÉS HA IGEN AKKOR MI VAN? Akkor már nem vagy ember?
Egyébként egy cipő miatt nem.
2011. jan. 17. 21:34
2/19 anonim válasza:
Biztos lenne, aki igen, sőt szerintem ők lennének többségben. De normális ember nem ítélkezik mások cipőjéről, te pedig ne törődj másokkal. Ha tetszik a cipő, akkor vedd fel nyugodtan.
2011. jan. 17. 21:37
3/19 anonim válasza:
...hát ez a szívárvány, a melegek jele. Gondold meg!
2011. jan. 17. 21:37
4/19 anonim válasza:
igen, pont a szivárvány miatt necces egy kicsit.
alapvetően jó, vidám, bohém cipő, de ha zavarna, ha esetleg páran rákérdeznének a beállítottságodra, akkor inkább ne vedd fel.
2011. jan. 17. 21:43
5/19 anonim válasza:
elég búzás
2011. jan. 17. 21:45
6/19 anonim válasza:
igen a szivárvány a necces.
DE ha amúgy is ilyen színes egyéniség vagy mint ami a cipőválasztásra utal akkor nem hinném.
2011. jan. 17. 21:50
7/19 anonim válasza:
Nekem eszembe nem jutna.. jó kis cipő :)
2011. jan. 17. 21:51
8/19 anonim válasza:
Én magamon inkább el tudnám képzelni, mint egy pasin :ASD
2011. jan. 17. 21:53
9/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meleg vagyok, csak a sok csúnya homofób ember miatt nem akarom, hogy ez az öltözködésemből nyilvánvaló legyen, mert annyira utálom amikor az utcán beszólogatnak nekem, hogy mocskos b*zi, meg hasonlók :((
Meg arra gondoltam, hogy a következő melegfelvonulásra majd ebben megyek, és a pasim szerint is jól néz ki... lehet hogy ő is vesz egy hasonlót, talán egy ilyet: [link]
2011. jan. 17. 22:02
10/19 anonim válasza:
Jézusmária, felvonulásokra jársz, és közben félsz, hogy egy szivárványos cipő miatt hominak néznek? Nem semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!