Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vennétek fel egy 30 fős...

Mit vennétek fel egy 30 fős nem kiöltözős elküvőre? 17/l

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szövetnadrágot egy csinos blúzzal. Esetleg egy egyszerű kosztümöt.
2011. jan. 16. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Fekete nadrágot, alkalmi blúzzal.
2011. jan. 16. 15:16
 3/11 A kérdező kommentje:
szürke nadrágom van, tudnátok valami fölsőt linkelni?
2011. jan. 16. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:
sztem vegyél inkább egy egyberészes ruhát, kb. térd fölé érőt harisnyával. Szövetnadrágot hagyd meg az idősebbeknek.
2011. jan. 16. 15:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is az egyberészes ruhára szavazok, sokkal csinosabb, alkalmibb, mint egy nadrág + felső.
2011. jan. 16. 16:22
 6/11 A kérdező kommentje:
tudnátok linkelni hogy milyenre gondoltok...
2011. jan. 16. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is valami ruhát ajánlanék.

Nekem a Te helyedben a ruha kiválasztásánál az alábbi szempontok lennének a legfontosabbak:

- A ruha szabása (legyen előnyös az alakodhoz, jól álljon és jól is érezd magad benne).

- Fontos, hogy meddig ér (én is valami térd körülig érőre szavazok, hosszabb fölösleges és nem is tetszik nekem, a rövidebb pedig már túl rövid lehet).

- Dekoltázs-része (ne essen ki belőle a melled, de azért szépen legyen elkészítve).

Valami fiatalos, szolid ruhát válassz mindenképpen.Ne a harsány színek domináljanak benne, inkább 1-2 színre összpontosíts.A fehéret, feketét felejtsd el (fehérbe a menyassony van, fekete gyászos szín).

15/L

2011. jan. 16. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Én a koktélruhára szavazok. De tényleg fontos, hogy te jól érezd megad benne. (:

[link] (ebbe most szerelmes lettem)

[link]

[link]

22L

2011. jan. 16. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a blúzos- szövetnadrágos. Pont azért írtam ezt, mert ott a kérdésben, h nem kiöltözős lesz az esküvő. Ez az én értelmezésemben azt jelenti, h egyszerűbb, nem hivalkodó, de csinos. Viszont a koktélruha pl. pont a kiöltözésről szól.
2011. jan. 16. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:

igazad van utolsó csak szerintem egy esküvőre ha azt mondják, nem kiöltözős, attól még ki kell, legfeljebb nem nagyon alkalmi ruhába!

Amit írtál jó szerintem valami versenyre, diplomaosztóra, de egy esküvő akkor is esküvő, ráadásul nem is csak a tanúk lesznek, hanem 30an tehát biztos lesz aki jobban kiöltözik...

Én továbbra iss azt mondom h valami egyszerűbb ruha, szépek azok amiket linkelt egy válaszoló bár tényleg inkább alkalmik, de pl. Orsay-ban vagy hasonló boltokban pár ezer ftért lehet venni csinos ruhát!

2011. jan. 17. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!