Mit vennétek fel egy 30 fős nem kiöltözős elküvőre? 17/l
Én is valami ruhát ajánlanék.
Nekem a Te helyedben a ruha kiválasztásánál az alábbi szempontok lennének a legfontosabbak:
- A ruha szabása (legyen előnyös az alakodhoz, jól álljon és jól is érezd magad benne).
- Fontos, hogy meddig ér (én is valami térd körülig érőre szavazok, hosszabb fölösleges és nem is tetszik nekem, a rövidebb pedig már túl rövid lehet).
- Dekoltázs-része (ne essen ki belőle a melled, de azért szépen legyen elkészítve).
Valami fiatalos, szolid ruhát válassz mindenképpen.Ne a harsány színek domináljanak benne, inkább 1-2 színre összpontosíts.A fehéret, feketét felejtsd el (fehérbe a menyassony van, fekete gyászos szín).
15/L
igazad van utolsó csak szerintem egy esküvőre ha azt mondják, nem kiöltözős, attól még ki kell, legfeljebb nem nagyon alkalmi ruhába!
Amit írtál jó szerintem valami versenyre, diplomaosztóra, de egy esküvő akkor is esküvő, ráadásul nem is csak a tanúk lesznek, hanem 30an tehát biztos lesz aki jobban kiöltözik...
Én továbbra iss azt mondom h valami egyszerűbb ruha, szépek azok amiket linkelt egy válaszoló bár tényleg inkább alkalmik, de pl. Orsay-ban vagy hasonló boltokban pár ezer ftért lehet venni csinos ruhát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!