Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nevetnek/közösítenek ki...

Miért nevetnek/közösítenek ki a stílusom miatt?

Figyelt kérdés

Utálom az olyan lányokat, akik csak csőnadrág, deszkás cipő, póló kombinációt hordják. Jó persze kell lenni ilyennek is, de könyörgöm mindenki? A mi sulinkban mindenki így öltözködik, és ezért gyakran kibeszélnek, kinevetnek, vagy összesúgnak a hátam mögött...

Általában ilyesmi ruhákat hordok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Azt is észrevettem még, hogy a fiúknak egyáltalán nem jön be ez...Mit tegyek, hogy ne közösítsenek ki?

2011. jan. 13. 23:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem leszel attól tömeg rögtön, hogy csőnadrágot hordasz és deszkáscipőt. Tudni kell kombinálni a dolgokat, és mindjárt nem leszel tömeg... -.-" Nem különböztetnélek meg a többi embertől, mert ez a stílus, amit te is képviselsz, egyre elterjedtem Mo-n. :/ Ugyhogy lehet neked is másolataid lesznk fél éven belül... :D

18L

2011. jan. 14. 15:39
 32/33 anonim ***** válasza:
"fiúknak egyáltalán nem jön be ez." arra nem gondoltál hogy az arcoddal, a testeddel, vagy magával veled van baj?o.o
2011. jan. 14. 16:04
 33/33 anonim válasza:
Az első ruha nem rossz. Szerintem nem kell azzal foglalkozni, ki mit gondol. Hordd azt, amiben jól érzed magad. De azért lehet, hogy el kellene gondolkodnod azon, hogy talán azért közösítenek ki, mert te is úgy viszonyulsz hozzájuk... Lehet, engem is "utálnál" - bakancsban és bőrkabátban járok. Na nem mindig, de mégis. 19/L
2011. jan. 28. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!