Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nevetnek/közösítenek ki...

Miért nevetnek/közösítenek ki a stílusom miatt?

Figyelt kérdés

Utálom az olyan lányokat, akik csak csőnadrág, deszkás cipő, póló kombinációt hordják. Jó persze kell lenni ilyennek is, de könyörgöm mindenki? A mi sulinkban mindenki így öltözködik, és ezért gyakran kibeszélnek, kinevetnek, vagy összesúgnak a hátam mögött...

Általában ilyesmi ruhákat hordok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Azt is észrevettem még, hogy a fiúknak egyáltalán nem jön be ez...Mit tegyek, hogy ne közösítsenek ki?

2011. jan. 13. 23:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nézd, azok akik emiatt kinevetnek, kiközösítenek, azok értéktelen és semmirekellö ostba emberek.

Nem a ruhád határozza meg, hogy ki vagy.

Szerintem nagyon jó ez a stílus, Férfiként mondo és azt is, hogy Nekem ez a stílus sokkal jobban bejön, mint a csönadrág............tehát a birka stílus.

Szerintem ne változtass, biztosan nagyon szép lehetsz élöben, a többiekkel meg ne foglalkozz.

21/F

2011. jan. 13. 23:55
 12/33 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: ha nem a ruha számít, akkor miért is jegyzed meg, h utálod az ilyen tömegcuccokat hordókat...? Gondolkodj el ezen...
2011. jan. 14. 00:04
 13/33 anonim ***** válasza:

utolsó

igazat adok:)

2011. jan. 14. 00:07
 14/33 anonim ***** válasza:
meg ha nem a ruha számít akkor a csőnadrág miért birka stílus????
2011. jan. 14. 00:08
 15/33 anonim ***** válasza:
én is hordok csőnadrágot..és mi van akkor semmi:)
2011. jan. 14. 00:09
 16/33 anonim ***** válasza:

00:04!

23:55 vagyok!

Szerintem olvasd el elöbb figyelmesen, mert a ruhát nem hoztam összefüggésbe az emberek tulajdonságával, hiszen nem azt írtam, hogy "a csögatyás barmok" vagy "utálom ezt a stílust".

Valóban birka stílusnak neveztem, mert az is, hiszen már csak akkor valaki ha ezt hordja. Ez birka effekt, nem kell szépíteni rajta. Ez nem azt jelenti, hogy sz@r emberek, csak egy másabb fajta elvárásnak élnek.

Valóban nem a ruha határozza meg milyen ember vagy. Az egy másik dolog, hogy Nekem ez jobban bejön, mint a csögatya stb..., de ezt le is írtam.

Nem értem mi a gondod...

2011. jan. 14. 00:11
 17/33 anonim ***** válasza:
Ha tervezel egyetemre menni, és véletlenül pont bölcsészkarra ott tucatlánynak fogsz számítani (mármint öltözködés szempontjából) ha ez vigasztal :D Amúgy jól néznek ki ezek a ruhák.
2011. jan. 14. 00:32
 18/33 anonim ***** válasza:
mert nem csinos nem nőies! azt hiszik magukrol,akik ilyen ruhákat hordanak, hogy egyéniségek, pedig nem!
2011. jan. 14. 00:44
 19/33 anonim ***** válasza:

Mert az emberiség olyan, mint egy birkacsorda. Valaki kitalál valamit, azt a többi majmolni kezdi, akármekkora hülyeség. És aki nem csatlakozik az agymosáshoz, azt ki kell utálni...

A fiúk meg... Szintén emiatt nagy részük a csőnadrágos, tornacipős, vasalt hajú lányokra bukik...

Én sem divat szerint, hanem a saját stílusom alapján öltözködöm, és nagy ívben tojok a többségre. Nem nekik kell megfelelnünk, hanem magunknak. (:

(Nekem amúgy nagyon tetszik a stílusod. ^^)

22L

2011. jan. 14. 01:39
 20/33 anonim ***** válasza:

Hú, most olvastam a kommenteket, és látom, hogy a 23:55-ös és 0:11-es hozzászólás írója kb. szóról szóra azt gondolja, amit én. (: Úgyhogy ezúton rá is hivatkoznék...

(utolsó)

2011. jan. 14. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!