Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nevetnek/közösítenek ki...

Miért nevetnek/közösítenek ki a stílusom miatt?

Figyelt kérdés

Utálom az olyan lányokat, akik csak csőnadrág, deszkás cipő, póló kombinációt hordják. Jó persze kell lenni ilyennek is, de könyörgöm mindenki? A mi sulinkban mindenki így öltözködik, és ezért gyakran kibeszélnek, kinevetnek, vagy összesúgnak a hátam mögött...

Általában ilyesmi ruhákat hordok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Azt is észrevettem még, hogy a fiúknak egyáltalán nem jön be ez...Mit tegyek, hogy ne közösítsenek ki?

2011. jan. 13. 23:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Első válasz az, amit vártam, júúúúújdeegyedivagybiztoscsakirigyek. De könnyű ezzel mindent megmagyarázni, és nyugtatgatni a kicsi lelkünket. De hálisten érkezett néhány normális, igazabb válasz is. Ha nem illesz bele egy közösségbe, akkor ki fognak közösíteni, ez azt hittem triviális. És valószínűleg nem az öltözködésed miatt van ez, hanem ami még ezzel jön: valószínűleg lenézed őket, nagy az arcod hogy te mennyire egyedi vagy.

A fiúknak meg valóban nem jön be, ha függönyt aggatsz magadra. A fiúk nem a divatbemutatókból tanulnak divatot, hanem azt keresik, ami tényleg szép. Engem a csőgatyás tornacipős lányoktól éppúgy kiráz a hideg, mint az ilyen hűdedivatos izéktől.

Mit tegyél, hogy ne közösítsenek ki? Viselkedj úgy, mint a közösség tagja. Ez ilyen baromi egyszerű.

2011. jan. 14. 08:00
 22/33 anonim ***** válasza:
Mert ez a sok tucat ember elítéli, ha valaki kitűnik az egyediségével.
2011. jan. 14. 08:43
 23/33 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon szép tervezésű ruhák de nem középiskolás csajoknak készülnek, ezek a ruhák más emberben a beképzeltség érzését keltik, hogy te milyen kis egyedi vagy.

Amúgy egyáltalán nem nőiesek, kicsit már már mamásak főleg az első.

Próbáljál meg lazábban öltözni ajánlom neked a Baby Phatet, Rocaweart, K1X Shorty-t, Southpolet...

Ha jól érzed magad azokban akkor szard le a sok köcsög csőnacis b*zit. :)

2011. jan. 14. 10:08
 24/33 anonim ***** válasza:

ez képen oké, szép..

de élőben tuti nem nézki ilyen jól:D

de amúgy nem jött le a képekről hogy konkrétan miket hordasz

2011. jan. 14. 11:26
 25/33 anonim ***** válasza:
Ó úristen :D ezek a ruhák SZÉPEK. Elég vicces, hogy egyesek a BTK-t, mások az otto katalógust kezdik ajánlgatni (mindkettő a divat egy-egy fellegvára ilyen vagy olyan értelemben). Magyarországon is egyre inkább öltöznek stílusosan az emberek, idővel, gondolom, még jobban elterjed (bár az ízlést meg egyéniséget nem lehet behozni a boltokkal sajnos). A kis osztálytársaid meg majd felnőnek hozzád.
2011. jan. 14. 11:31
 26/33 anonim ***** válasza:
Ez a deszkás stílus még él a lányoknál? xD Abba a gimibe ahol én tanulok senki nem nyomja már max osztályonként 1 esetleg 2 lány de annyi se. Szóval jó retard helyen tanulsz :S Amúgy jó ez a stílus sugalja hogy nem vagy egy beképzelt, nagyképű :) hanem egy rendes lány
2011. jan. 14. 11:41
 27/33 anonim ***** válasza:

Én sem a szeretem a tucatdolgokat, pedig van egy két csőgatyám, csak éppen jól kombinálom, így nem lesz általános a megjelenésem. Ne problémázz a többiek stílusán, és ne is foglalkozz vele amikor barátkozol, beilleszkedni máshogy is lehet, ne muszáj ugyanúgy öltözködni. Ha meg kinevetnek, az meg az ő szegénységi bizonyítványuk, ha te tudod hogy nem ízléstelenül, hanem egy stílusnak megfelelően (talán olyan alternatív, vintage casual stílus) öltözöl, akkor ne érdekeljen a dolog.

A pasikból pedig több féle, van, van aki csak mutogatni akar a hasonszőrű barátainak, na neki deszkás csőgatyás csaj kell, és a mások típus aki önmagadért szeret, és nem érdekli mi van rajtad, vagy pont az tetszik meg benned, hogy felvállalod magad.

Békülj ki önmagaddal, és a stílusoddal, és akkor mások is elfogadnak.

2011. jan. 14. 13:08
 28/33 anonim ***** válasza:
hmm
2011. jan. 14. 13:36
 29/33 anonim ***** válasza:

Ne is foglalkozz velük, kibeszélnek? és? Ha nekik olyan semmi az életük, hogy ez a legnagyobb probléma akkor csak beszéljenek ki, nevessenek. Ne érdekeljen téged. Szerintem meg jó stílusod lehet és ha tudod hordani ezeket a cuccokat és jól érzed magad akkor minden oké :D

"hogy a fiúknak egyáltalán nem jön be ez" nekem pl bejönne :D

18/f

(és még valami: deszkáscipő egy lányon, pffff...:S)

2011. jan. 14. 13:45
 30/33 anonim ***** válasza:

Én szeretem a művész lányokat.

Persze arcot is nézek nem csak ruhát. De sztem te is tetszenél számomra.

Úgy vagyok vele amíg engem nem néz meg senki röhögő fejjel piercingjeim miatt az utcán addig én sem szólok senkinek semmit.

18/F

2011. jan. 14. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!