Miért nevetnek/közösítenek ki a stílusom miatt?
Utálom az olyan lányokat, akik csak csőnadrág, deszkás cipő, póló kombinációt hordják. Jó persze kell lenni ilyennek is, de könyörgöm mindenki? A mi sulinkban mindenki így öltözködik, és ezért gyakran kibeszélnek, kinevetnek, vagy összesúgnak a hátam mögött...
Általában ilyesmi ruhákat hordok:
Azt is észrevettem még, hogy a fiúknak egyáltalán nem jön be ez...Mit tegyek, hogy ne közösítsenek ki?
Azért mert hónalj szoknyát hordasz, hát hogy néz az ki? Ahhoz hogy ne közösítsenek ki vagy húzd lejjebb ami rajtad van, vagy menj el a plázába vásárolni olyan cuccot amit nem húzol fel nyakig. Vagy rendelj innen:
nekem is ilyesmi a stílusom, de engem nem szólnak meg :O sőt pár barátom is így öltözködik. 17/L
amúgy hova valósi vagy?
Mert ami a képeken jól néz ki, a civil közemberen elég groteszkül és nevetségesen tud festeni, főleg, hogyha nincs is hozzá stílusérzéked.
Amúgy egyáltalán nem egyedi ez sem, mivel felétek nem így jár a tömeg, te vagy a nagyonegyedilázadóéskülönb vagyok alter arc, az ilyet meg úgyis utálják.
Pasiknak sem csoda, hogy nem jön be, erőltetett és valljuk be, nem igazán csinos férfiszemmel. Egy feszes farmer jobban mutat.
Ha azt akarod, hogy ne közösítsenek ki, olvadj be a tömegbe, de legalább vedd visszább az arroganciádat. Esetleg bírd ki érettségiig, utána menj valami BTK-s szakra, ott több lelki társat találsz. :D (személyes statisztika, alapvetően semmmi bajom a BTK-sokkal úgyhogy nem bántásnak szánom)
Azért közösítenek ki, mert nem vagy az ő tömegük része.
Azt hozzátenném, hogy semmi okod utálni őket, hiszen ugyan úgy egy divatot követsz (ami egyébként pl. Pesten már kezd elterjedni), külföldön meg már 1-2 éve ez a menő. Szóval egyediség az egy cseppnyi sincs benned sem, ne vergődj és ne utálkozz. Elvárod, hogy ne közösítsenek ki, de te jogot formálsz arra, hogy utálhasd, megvethesd őket a kinézetük alapján? Tény, hogy az ő viselkedésük sem szép, de a tied sem.
A férfiak azért néznek rád furcsán, mert a nagymamájukra emlékezteted őket ezekben a ruhákban. Valljuk be, ez nem a legvonzóbb asszociáció.
Mit tegyél, hogy ne közösítsenek ki? Vegyél vissza, és próbálj meg ismerkedni, olvadj be. Kb. ez az egyetlen módja.
Ha meg tényleg annyira egyedi lennél, elfogadnád, hogy ennek a dolognak bizony következményei vannak, és nem itt siránkoznál, hogy fogadjon be a tömeg...
Hozzáteszem, hogy én extravagánsan öltözködöm - nem állítom, hogy egyedi lennék, ma már szerintem ilyen nem létezik - de sosem siránkoztam azon, hogy ez másoknak nem tetszik, mert ha én így érzem jól magam, nem fog meghatni, hogy az osztálytársaim földhöz verik magukat, mert nem tetszik nekik, és az sem, hogy egy-két tanár pikkel rám a fejem miatt. Mondjuk szerencsére én már kinőttem ezt a korszakot, a huszonéves emberek többsége meg nem azzal foglalkozik, hogy néz ki a másik. Legalábbis a normálisabbak.
ma 23:43
Mondod ezt te, mint leendő McDonald's alkalmazott..
nyugi van csak vicceltem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!