Melyik a legkényelmesebb bugyitok?
És az ami a legkényelmesebb az a legszebb/jobb is?
/lehet linkelni is/
Szia!
Nekem egyaránt kényelmes a franci és tanga bugyi is, a tanga szerintem szexisebb, én vettem karácsonyra a barátomnak is, hát, először furán nézett, de a kedvemért... :D (ha zavar a tanga, vegyél rá jó szoros nacit, és nem is érzed hogy rajtad van)
Legkényelmesebb? Jó kis igazi totál asszexuális mamabugyi. XD De csak alváshoz veszem fel, ha senki más nincs a környyezetemben. :D
És nem, nem igazán néz ki jól, leszarom, magamnak éjszakára nem akarok tetszelegni. :D
Napközben akármit elviselek amúgy magamon. :D
én a tezenises pamut bugyikat részesítem előnyben...nekem azok jönnek be..a csipkés dolgokat nem szeretem, max este a pasimnak :)
alváshoz a tezenisben kapható "normál" bugyit szoktam...
én nem szeretem a műszálas dolgokat.amúgy fazon szerint mindegy..vagyis hordok tangát, sima egyszerű bugyit és franciát is, meg a shortosat (de az is csak alváshoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!