Lányok! Hogy tudtok végigbulizni egy egész éjszakát magassarkúban? Melyik fajta a legkényelmesebb, ami nem töri fel a lábatokat?
olyan nem létezik:D
én nem azzal foglalkozok hogy mennyire fáj a lábam, hanem hogy milyen a buli:)
Általában a platformosak kényelmesebbek és 10 centi alatt legyen a sarka vagy 10 centi maximum.
Mellesleg szerintem lehetelen egy éjszakát végig bulizni magasarkúba. Ha meg is teszed másnap nem tudsz lábra állni :D Én így vagyok vele de másnem biztos.
meg ha ilyet teszel a cipődbe az kényelmesebbé teszi .
Nem új cipőben kell menni bulizni hanem amit már bejárattál!!Süss főzz benne otthon és akkor betörik és inkább otthon fájjon a lábad mint a buliban!!
Amúgy én nagyon szeretem ezeket a cipőket mert kényelmesek:
Ja és a bokacsizmák a kb olyan sarkúak mint az előző cipőkön azok egyszerűen iszonyat kényelmesek!!Egész télen olyant hordtam tavaly de idén is olyat veszek!:D
Én az alakjukra értem hogy az ilyen alakúak nagyon kényelmesek!!
Szerintem!
De én minden cipőben tudok bulizni mert 9 éve táncolom és lassan 2 éve modelkedem szóval...nekem nem kottyan meg:D:D
Az előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!