Gáz ha valaki csilivili mámr már partys a hétköznapokon is?
Elolvastuk, hiszen válaszoltunk is neki.
(ha valaki helyesírási hibákat ejt, az előfordul, ugyanis a helyesíráshoz érzék kell, ami persze fejleszthető de ha valakinek nincs akkor nincs. A viselkedéskultúra viszont akaratlagos, tehát ha te szemtelen vagy arról tehetsz, azaz sokkal lenézendőbb és durvább emberi hiba, de nem kárhoztatlak érte, remélhetőleg kinövöd. Sok kiskamasz neveletlen, hiába ötös tanuló, mert az iskolai magolás nem jelent semmit. De nem áll szándékomban veled szóváltásba keveredni, meg gondolom másoknak sem, pont azért mert még gyerek vagy és sokat kell tanulnod a helyesíráson kívüli dolgokról az életben, de fel kell készülnöd hogy ilyen rossz természettel nem lesz egyszerű dolgod.)
"mert az iskolai magolás nem jelent semmit"
De én megteszek mindent, bár tantárgyanként 10 percnél többet sosem tanultam XD És itt jön a "hoppá": DD Annyiból áll az egész, hogy a reál tanár látja, hogy akarod, próbálkozol, értékeli, és megadja amit szeretnél. Van egy nagyon értelmes osztálytársam, és tudod mit írt ma, évzáró után, facebookra? "Nem lett kettesem!!:DDDDDDD" Utána pedig a kommentárban írta, hogy szinte mindenből hármas lett. Szerintem többre megyek mint Ő...:) És egyébként sem mérnökire készülök. : DD
Bár most ezért az egész dolog miatt most van egy kisebb lelkiismeret furdalásom, hiszen nem szeretem, ha félreismernek.
Tudom, hogy mikor kell udvariasnak lenni. Jelen esetben nem hogy nem volt rá szükség: nem bírtam tisztelettudó lenni..: DDDD
Egyébként a helyesírást lehet fejleszteni olvasással. 4 Jane Austin könyv után pedig gyönyörűen beszélsz, bár 2 éve olvastam tőle utoljára, szóval már elmúlt az a beszédstílus korszak: DDD Valahogy ilyen közösség mellett képtelen voltam megtartani. Meg sajnos teljesen odavoltam a Twilight könyvekért, az sem tett jót:D
Na szóval: bármennyire is elképzelhetetlen számotokra, nem vagyok ilyen amilyennek ti most elképzeltetek.
Igazából a "cuki" jelzővel lehetne illeni, az illik rám a legjobban. Tényleg kedves vagyok. Első osztályos voltam, amikor az unokatestvérem azt mondta:"Mindig hiányoljon az a község, ahonnan eljöttél" és én azóta is ehhez tartom magam, nem bírom elviselni, ha valaki nem szeret. Ez az eset persze más, hiszen sosem fogjátok megtudni ki is vagyok, és ez nem is baj, most végre hosszú idő után végre volt alkalmam cinikus lenni. Ahw!: D
13/L
:) Na jó most már bocsi a sok offért a kérdezőtől, de tényleg.
Hát jó csacsogós vagy, az biztos. Egy tanácsot fogadj el, ha épp egy arc nélküli fórumon írsz, akkor sem szokás vagdalkozni a szavakkal, pláne más szüleivel így ismeretlenül, de tény hogy itt sokan máshogy mint a való életben. Engem nagyon bántott volna ha valaki nekem ír olyat mint te a kérdezőnek, de aztán arra gondoltam volna hogy még kicsi az illető, majd ha érettebb lesz a gondolkodása talán nem ír ilyet senkinek.
Jó éjszakát (mindenféle cinizmus nélkül, komolyan :))
Ja, lemaradt hogy 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!