Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha valaki csilivili mámr...

Gáz ha valaki csilivili mámr már partys a hétköznapokon is?

Figyelt kérdés
Szeretem az ezüst ékszereket ezüstös ruhákat általában feketével kombinálom. Mindig nőies cipőket csizmákat hordok, reggelente beszáritom tupirozom a hajam és komplet sminket készitek. Tehát nem nagyon tér el a party öltözékem a hétköznapitól. Imádok mindent ami a jóízlés határain belül. S már gyakran heccelnek azzal, hogy ki sem birnék egy napot sport cuccban vagy smink nélkül. 25L
2011. jan. 6. 20:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki. :) Én is mindig komplett sminket csinálok, a hajamat beszárítom. Én nem bírnám ki se smink nélkül, de sportos cuccban. :)

23L

2011. jan. 6. 21:19
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Hááát nem tudom. Igazából nincs nagy gond vele szerintem, a haj-smink témával semmiképp. De én azért a ruháimat úgy válogatom össze, hogy hétköznap nem szoktam kivágott felsőt, nagyon csillogósat, rövid szoknyát, nagyon magas sarkat felvenni. Persze a sminkem is visszafogottabb, mint hétvégén, azaz nem sötét füstös, hanem csak a külső v-re és a mélyítőbe teszek egy sötétebb színt, amúgy világos.
2011. jan. 6. 21:29
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

gáznak nem nevezném, elvégre is ápolt-gondozott a külsőd. szerintem egyes egyedül az a gáz ha valaki igénytelen. az már más dolog, hogy valakinek tetszik ez a "hétköznapi partiöltözködés" valakinek meg nem, köztük nekem sem. de gáznak nem gáz.

23f

2011. jan. 6. 21:35
 4/27 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a komplett smink a gáz, nagyon meg fogja bánni az arcbőröd.

Amúgy az ezüst ékszerekkel semmi baj, de én a csillogós ruháktól rókázom.

2011. jan. 6. 22:26
 5/27 anonim ***** válasza:
80%

Ha öszinte vagyok azt mondom, hogy a külsöddel nem hódítanál meg, mert Nekem nem jön be, ha valaki 25 évesen is a tini divatot követi. Inkább a Nöies Nök jönnek be.

Ezen felül, nem ismerem a személyiséged, mert az is lehet, hogy megismernélek és Te lennél életem szerelme.

22/F

2011. jan. 6. 22:32
 6/27 anonim ***** válasza:
62%

Ha öszinte vagyok azt mondom, hogy a külsöddel nem hódítanál meg, mert Nekem nem jön be, ha valaki 25 évesen is a tini divatot követi. Inkább a Nöies Nök jönnek be.

Azért mert ezüstös cuccokat hord feketével egyáltalán nem jelenti azt hogy a tini divatot követi :P Csak igényes magára...

2011. jan. 7. 09:25
 7/27 anonim ***** válasza:
73%

Kedves utolsó. Azért a csilivili cuccok igenis főleg a tizenéves disco-divatot jellemzik. A nőies, igényes nőről, szerintem mindenkinek egy visszafogott, de csinos ruhákat hordó nő jut eszébe.

És annak, hogy ad magára, semmi köze ahhoz, hogy csilivli cuccokat hord-e, ne túlozzunk.

2011. jan. 7. 13:39
 8/27 anonim ***** válasza:

Hát sport cuccban és smink nélkül énsem bírok ki...egy órát sem. :D Pedig nekem nem ez a stílusom, hanem kicsit nagyon különböző a tiédtől. :D

Ez nem gáz. Adsz magadra. Így érzed jól magad. Kész.

2011. jan. 7. 15:50
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz,de a ruhánál kicsit mértékkel.:)

amúgy legalább figyelsz a külsődre, és ha szeretsz így lenni, az a lényeg, csak tényleg van egy határ.:D

2011. jún. 15. 21:18
 10/27 anonim ***** válasza:

nem gáz, csak undorító

17/L

2011. jún. 15. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!