Gáz ha valaki csilivili mámr már partys a hétköznapokon is?
Szerintem nem ciki. :) Én is mindig komplett sminket csinálok, a hajamat beszárítom. Én nem bírnám ki se smink nélkül, de sportos cuccban. :)
23L
gáznak nem nevezném, elvégre is ápolt-gondozott a külsőd. szerintem egyes egyedül az a gáz ha valaki igénytelen. az már más dolog, hogy valakinek tetszik ez a "hétköznapi partiöltözködés" valakinek meg nem, köztük nekem sem. de gáznak nem gáz.
23f
Szerintem a komplett smink a gáz, nagyon meg fogja bánni az arcbőröd.
Amúgy az ezüst ékszerekkel semmi baj, de én a csillogós ruháktól rókázom.
Ha öszinte vagyok azt mondom, hogy a külsöddel nem hódítanál meg, mert Nekem nem jön be, ha valaki 25 évesen is a tini divatot követi. Inkább a Nöies Nök jönnek be.
Ezen felül, nem ismerem a személyiséged, mert az is lehet, hogy megismernélek és Te lennél életem szerelme.
22/F
Ha öszinte vagyok azt mondom, hogy a külsöddel nem hódítanál meg, mert Nekem nem jön be, ha valaki 25 évesen is a tini divatot követi. Inkább a Nöies Nök jönnek be.
Azért mert ezüstös cuccokat hord feketével egyáltalán nem jelenti azt hogy a tini divatot követi :P Csak igényes magára...
Kedves utolsó. Azért a csilivili cuccok igenis főleg a tizenéves disco-divatot jellemzik. A nőies, igényes nőről, szerintem mindenkinek egy visszafogott, de csinos ruhákat hordó nő jut eszébe.
És annak, hogy ad magára, semmi köze ahhoz, hogy csilivli cuccokat hord-e, ne túlozzunk.
Hát sport cuccban és smink nélkül énsem bírok ki...egy órát sem. :D Pedig nekem nem ez a stílusom, hanem kicsit nagyon különböző a tiédtől. :D
Ez nem gáz. Adsz magadra. Így érzed jól magad. Kész.
nem gáz,de a ruhánál kicsit mértékkel.:)
amúgy legalább figyelsz a külsődre, és ha szeretsz így lenni, az a lényeg, csak tényleg van egy határ.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!