Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha valaki csilivili mámr...

Gáz ha valaki csilivili mámr már partys a hétköznapokon is?

Figyelt kérdés
Szeretem az ezüst ékszereket ezüstös ruhákat általában feketével kombinálom. Mindig nőies cipőket csizmákat hordok, reggelente beszáritom tupirozom a hajam és komplet sminket készitek. Tehát nem nagyon tér el a party öltözékem a hétköznapitól. Imádok mindent ami a jóízlés határain belül. S már gyakran heccelnek azzal, hogy ki sem birnék egy napot sport cuccban vagy smink nélkül. 25L
2011. jan. 6. 20:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Megmondom oszinten, hogy nekem is volt ilyen korszakom, igaz, hogy kicsit korabban (18-21 kozott). Akkor egyaltalan nem volt gaz, visszagondolva viszont igen.

Akkor azt hittem, hogy stilusos vagyok, utolag latom, hogy pont stilustalan voltam, nagyon egysiku. Most azt gondolom, hogy a sajat stilus kifejezes nem azt jelenti, hogy mindig, mindenhova hasonlo ruhat/frizurat/sminket kell hasznalni, hanem azt, hogy mindenhova es minden idopontban a helynek/napszaknak megfelelo ruhat/frizurat/sminket veszek fel es kulonbozo jellegu oltozeket is ossze tudok valogatni, hogy alkalomhoz illo is legyen, de a sajat egyenisegemet is tukrozze.

Peldaul most mar tudom, hogy szanalmas volt hegyvideki borturan reggeltol estig vonulnom olyasmi keszultsegben mint amit te leirtal (teljes smink, frissen belott haj, szexi parti jellegu cuccok es magassarku) csak azert, mert nem tudtam magamon lazabbat elkepzelni. Akkor azt hittem akkor lenneg gaz, ha huzok egy lapossarkut es egy kenyelmesebb farmert egy visszafogott pulcsival. Most latom igazan, hogy nem, nem ugy voltam gaz.

A valtozatos oltozek azert is jo, mert akkor megvan a lehetoseged arra, hogy elkapraztasd az embereket. Peldaul milyen ude dolog amikor egy ceges partin az elegans, csinos no megjelenik szexi vadmacskakent. De ha valaki allandoan szexi vadmacska akar lenni, akkor egy ido utan unalmas lesz.

Szoval igen, szerintem a valtozatossag jobb.

2011. jún. 15. 21:43
 12/27 anonim ***** válasza:

Utolsó remekül megfogalmazta.

Nem gáz, csak egysíkú. A csillivillivel az a baj hogy megvan a maga helye, és minél ritkábban alkalmazza az ember, annál jobban hat :) Hétköznapokon elveszíti a varázsát és csicsásnak hat, míg este gyönyörű és szexi tud lenni.

2011. jún. 15. 22:06
 13/27 anonim ***** válasza:
53%

Gyűlölöm a csillogós ruházatot(emellett a feliratos, mintás pólókat is..)szóval nekem abszolút nem jönnél be. Bár az ezüst egy fokkal jobb mint az arany, és a feketével jó párosítás.

Igazából nem mondanám, hogy igényes vagy, ugyanis akit tényleg érdekel a külseje, az megtesz annyit, hogy nem tupírozza, ugyanis az nagyon sérti a hajat.

Bár szívesen mondanám, hogy eléggé "gáz"(gyűlölöm ezt a szót, de most ez a legmegfelelőbb..), hogy nem bírsz meglenni smink nélkül, de ha szépít, akkor miért ne?

Igazából először nem akartam leírni, csak annyit akartam, hogy csinálj amit akarsz, senkit nem érdekel.

De valahogy meggyűlöltelek, hiszen egy 25 éves nő vagy, és négy mondatban 8(!!!!) helyesírási hibád volt. Borzalom!

"Imádok mindent ami a jóízlés határain belül." Nem értelmes a mondat.

"S már.." Na most ez vagy elírás, vagy próbáltál költői lenni, de az "s"-t nem ilyen esetekben használjuk.

Szóval úgy ahogyan vagy- és ahogyan te fogalmaznál - gáz vagy.

13/L

Hol rontották el a szüleid...

2011. jún. 15. 22:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó van amiben igazad van de 13 évesen azért nálad is valamit elronthattak a szüleid hogy egy 25 éves felnőttnek (még ha csillogósan is öltözik) ilyen szemtelenül írsz. Hihetetlen, komolyan. Nekiáll nevelni egy majdnem kétszer annyi idős embert és még ő beszél arról hogy az illető szülei hogy nevelték meg. Eszem megáll ilyenkor :)

A kislány előtti voltam, és sorry az off-ért.

2011. jún. 15. 22:18
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Számít ez bármit is?:) Nem tisztelem, képtelen vagyok rá. Nem róhatod fel nekem ezt!:D

13/L

2011. jún. 15. 22:20
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
És egyébként, ennyi helyesírási hibát a legutolsó esetben sem néznék el neki. Egy reál beállítottságú tinédzsernek, aki netalántán matek zseni, hát talán..de...áhh, nem leszek még ennél is szemtelenebb:D
2011. jún. 15. 22:23
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem semmi baj nincs a sminkkel, frizurával, ezüst ékszerekkel, nőies cipőkkel. Az se baj, ha nem hordasz sportos ruhákat. De az szerintem is túlzás kicsit, ha minden nap csillogós, ezüstös ruhákban vagy. Ha csak 2-3 nap hordod a héten, az még elmegy. :)

OFF: 13 éves kislány tényleg vicces. :)

"Hol rontották el a szüleid" ez a legjobb :DD

2011. jún. 15. 22:24
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem számít, ez tény, gondolom nem egy gyerek véleményére volt elsősorban kíváncsi, ebben igazad van, nekem csak azon akadt meg a szemem hogy egy gyerek valakinek a szüleit hogy meri így leszólni, meg ilyen szavakat hogy képes használni ismeretlen embernek pár hiba miatt hogy "meggyűlöltelek", ha egyszer olyan kis értelmesnek tartja magát. Mert lehet hogy helyesírási hibáid nincsenek, de ez édeskevés ahhoz hogy valóban intelligens felnőtt váljék egyszer belőled.
2011. jún. 15. 22:24
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"nnyi helyesírási hibát a legutolsó esetben sem néznék el neki."

Azta :) Kemény a kislány, reggel biztos birkózót szórt a müzlije helyett a meleg tejecskébe :))

2011. jún. 15. 22:25
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagyok intelligens, bevallom, életem legnagyobb küzdelme a matek-fizika ötösért volt.:) De végül megkaptam, így most azt hiszem, hogy én vagyok a király, és lenézek mindenkit. Hát igen..:)

De mindenható, olvassátok már mit és hogyan írt egy 25 ÉVES NŐ!

13/L

2011. jún. 15. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!