Ez jó lesz szilveszterre? (képek)
ruha : [link]
cipő: [link]
ilyen csak mindenhol matt fekete színű mint a fűzős részen.
+plusz kis kerek csillogós fülbevaló,kibontott szőkés barna haj és valami szemsmink ami illik hozzá egy 172cm (magassarkúval 182cm) és 55kg os 17 éves lányon?
köszi:)
tudom milyen cipőd van, nekem is van csak szürkében :) jóskán vettem 4ezerért xD
sztem illenek együtt nagyon, ezt a ruhát énis próbáltam csak nekem vhogy a mellrésze mindig kicsi volt :(
Őszinte leszek,a cipő nem rossz,sőt még tetszik is ,ha a tiéd tényleg csak fekete,mert elbírom képzeli és úgy jobb...
Csak ez már nem annyira divat...
Én inkább egy ilyet választanék szilveszterre:
(most ez a divat)
Rajtam egy ilyesmi lesz,bár nem sokáig,mert fellépek meg előtte dolgozom is egy kicsit szóval...bulizni csak pont éjfélkor lesz időm,de akkor is ilyen lesz rajtam amikor csak lehet:
Vagy szerezz be te is egy bokacsizmát...:)
Vagy egy ilyet: [link]
A ruhám ugyan olyan mint amit linkeltél csak egyszínű fekete....
Amúgy a ruhával semmi baj,az teljesen jó és divatos!!
Jó bulizást!:)
Júúj biztos nagyon csini leszel!! :)
Azért meg külön vagy annyira magabiztos, hogy a 172 cm magasságodhoz felmersz venni egy 10 cm magas sarkú cipőt. :) Én is 17 éves vagyok és 170-171 cm, de engem nagyon zavar. :/ A környezetemben mindenki alacsonyabb és valamikor meg is jegyzik, hogy milyen magas vagyok... mondom kösz. :D Pedig én is úgy szeretem a szép sarkas cipőket. :)
De ahogy itt körbeírtad magad, olyan leszel mint egy igazi topmodell! :)
köszönöm szépen mindenkinek :)
én imádok magas lenni..és szerencsém van mert a barátom még így is magasabb,ha magassarkút veszek a többiek meg nem zavar ha kisebbek :D
mindenkinek boldog új évet!
valaki írta hogy ez a cipő már nem divat... hát ez baromság! nézz csak körül nagyon sok helyen lehet ilyeneket kapni!
amúgy baromi csini leszel, és a lényeg hogy magad szépnek érezd meg jó kedved legyen , jól érezd magad a ruhádban. a barátod meg tuti értékelni fogja!:)
köszönöm :)
a ruhám változott mert ilyet nem kaptam..a cipőm mellett kitartok mert imádom és meleg és miért ne vegyek fel ha a barátom így is magasabb és csak csinosabb leszek tőle és szeretek magas lenni :)
köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!