Mi a neve az ő stílusának? Ha meglátnád az utcán, kinevetnéd? (lookbook képek)
Nekem tetszik, némelyiket viselném is. El tudnád képzelni úgy egy 13-15 éves lányon, hogy ne nézzen ki hülyén?
Ki akarok törni a csőfarmer és kész a divat csajok közül.
Nekem nagyon tetszik,de Magyarországon élünk és itt kinevetnek. :(
ez biztos :(
amugy tényleg tetszik 14/l
Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez is benne van még a "piszkosul divatosban".
Nekem elég más a stílusom, így annyira nem fog meg. Én nem nevetném ki, de nem is mernék itthon így öltözni...
Én hasonlóan öltözködöm, és nem szoktak kinevetni. Pedig még vékony sem vagyok, mint ő. Igaz én 19 éves vagyok.
Egyébként olyan vintage stílusnak tűnik :)
Egyszerűen ez a divat most külföldön. Szerintem nincs különösebb neve. Itt pesten elég sok lányon látom - kicsit vintage esetleg, de nem teljesen, némi indie is...
Amúgy szerintem bűnronda. Lehet ebben a stílusban csinosan öltözni, de ez nem az.
15 évesen meg botrányosan idióta lenne ez az összállítás, hogy a magassarkúakról ne is beszéljünk. Inkább huszonéves nőkön szoktam csinosnak találni ezt (már ha normálisan van összeválogatva, nála összesen 2 képet találtam ízlésesnek).
persze magassarkú nélkül, mert akkor tényleg úgy nézne ki az ember lánya mintha anyuci ruháit vette volna föl
Én is láttam már szebb összeállításokat ebben a stílusban, és nagyon tetszett a cikk a piszkosul divatosról.. :D
Azért ezeket linkeltem be, mert van néhány olyan kép, amin eléggé kislányosan fest, ezért gondoltam hogy esetleg jól állna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!