Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a neve az ő stílusának? Ha...

Mi a neve az ő stílusának? Ha meglátnád az utcán, kinevetnéd? (lookbook képek)

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, némelyiket viselném is. El tudnád képzelni úgy egy 13-15 éves lányon, hogy ne nézzen ki hülyén?

Ki akarok törni a csőfarmer és kész a divat csajok közül.

2011. okt. 12. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem stílus ez csupán a divatos dolgok egyvelege. egyébként nem rossz, bár itt-ott nekem már túl sok a réteg, a kiegészítő. Szinte mindig fűzős magassarkúban, vagy bakancsban van, oxfordot is látok rajta, rayban (sztk-s) szemüveget hord, platformot, az anyagokat keveri, sok a barna, virágos gyűrű, pöttyök, vintage, nagy kalapok, fedóra és még lehet sorolni, ez stílusok egyvelege.

Nem nevetném ki, de megnézném, mert külön külön vannak jó ruhái kiegészítői, de a letisztultam öltözködést jobban kedvelem.

Szerintem a kicsit letisztultabban magas sarkok nélkül, és a sok barna nélkül (mert a fiatalokat nagyon öregíti) átveszel belőle jól nézhetsz ki, csak keress különleges kiegészítőket.

27/n

2011. okt. 13. 10:50
 12/15 anonim ***** válasza:

igen, ő egy hipster.

a vintage kicsit mást jelent,

ha hipster szeretnél lenni : [link]

2011. okt. 13. 13:40
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem meg egy vintage hipster és egyáltalán nem olyan feltűnő. 13 évesen még ne, 15 évesen meg simán. haggyuk már ezt a csőfarmerosdit, hordd ami jólesik.
2011. okt. 14. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:

13-5 évesen miért ne?!

Oké, gyerek.. De a stílusát nem vetkőzheti le! Kialakult az ízlése, nem kell, hogy elrejtse, csak mert a begyöpösödött magyaroknak nem áll rá a szemük. H A J R Á

Én iszonyatosan sajnálom, hogy engem megtört a tömeg. Konkrétan olyan öltözködési stílusom volt, hogy mindenkinek ketté állt a szeme.. De boldog voltam.

Most nyúzom le magamról a begyöpösített rétegeimet, már vagy 9 méternyitől megszabadultam. Reggelenként azon meditálok el háromnegyed órát, hogy ez a 3 féle barna árnyalatú ruha biztos jól megy-e egymáshoz.. HALÓ?! 18 évesen koromig nem volt saját elképzelésem a ruhatáramról, mert belém nevelődött a magyar módi.

Szóval egész télen varrtam, szabtam, vásárolgattam a tavaszra, színeket, különböző anyagokat, nagymami ruhákat stb. Végre elmondhatom magamról, hogy vannak JÓ ruháim, hozzá teszem amiket ÉN varrtam!!! ÉS végre újra van egy saját stílusom. Amit 13 éves koromban elvettek tőlem!

Befejezés képpen Divattervezőnek tanulok, egy évem van hátra.

Azt vallom a divat mindenkié, kortól és nemtől függetlenül. Tetszik?? Tetszik! Akkor csináld! Sose akadályozzon meg a környezeted mert nekik más nézeteik vannak. Hozzá teszem, azok a nézetek is csak beléjük nevelődött szabályrendszerek.

Nem másnak kell, hogy tetsszen, hanem neked.

2012. márc. 2. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én stílusom ilyesmi, csak kicsit rockeresebb és a a rikító színeket ki hagyom. És az meg nagyon nem érdekel, mások mit gondolnak/mondanak

14/L

2013. jan. 19. 22:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!