Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szóltok ehhez az öltözködé...

Mit szóltok ehhez az öltözködéshez?

Figyelt kérdés
Nemrég láttam egy fiút,aki két ingre pulóvert vett fel,úgy hogy mindkét gallért felállította!
2010. dec. 27. 07:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Most így elképzelve nem igazán tetszene, de képről könnyebb lett volna megmondani. Egyedi mindenesetre (én még ilyet nem láttam).
2010. dec. 27. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy fázós, vagy már unalmában nem tud mit kitalálni, hogy egyedinek tűnjön...Mint Én tinikoromban: felvettem egy fehér, hosszúujjú blúzt és rávettem egy zenekaros pólót:D

A kérdésre válaszolva: idiótán néz ki.

24/L

2010. dec. 27. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:

ingre pulcsit apa is szokott felvenni. lehajtott gallérral... -.- ing és v-nyakú pulcsi. :)

a felhajtott gallér nevetséges.

17L

2010. dec. 27. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
ha passzolt a stílusához, még jól is nézhetett ki. Bár ezt kétlem.. :D Képpel könnyebb lett volna eldönteni.
2010. dec. 27. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
láttam már ilyet, szerintem gáz.
2010. dec. 27. 12:58
 6/7 Bocipók ***** válasza:

Szerintem is vicces, de 2 éve nyaraltam Olaszországban és ott már akkor divat volt.

A legtöbb pasi a gallért felhajtotta, de megjegyzem, azért más szabásúak voltak az ingek, kinn nem volt gáz, inkább furcsa.

2011. jan. 1. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Az okés, hogy egy ingre pulcsi, kedves 17 éves, nem ezzel van a gond...-.-XD Hanem, hogy KÉT INGRE PULCSI! Minek két ing???
2011. jan. 2. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!