Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szóltok a koranyári öltözködéshez?
Figyelt kérdés
Tetszenek a lenge ruhás lányok? És ti lazultok? Rövidgatya stb.?2010. máj. 25. 20:13
1/6 anonim válasza:
már hogy a bánatba ne tetszenének :D
Nyár = Miniszoknyák és kis topok
WE <3 NYÁR
2/6 anonim válasza:
Nem, hánynom kell a lenge ruhás lányoktól! Egyszerűen undorít a szép sima bőrük, az egyre nagyobb dekoltázsuk, a kilátszó formás lábaik, pfhej, hogy gondolhatsz ilyet? TÉLIKABÁTOT MINDEN LÁNYRA!:D
3/6 anonim válasza:
inkább engem minden (csinos) lányra :)
nagyon jó, most is jöttem haza edzésről és jó volt megint lenge öltözetű lányokat látni :)
várom a strandszezont :)
4/6 anonim válasza:
Csoda hogy tavasszal beindulnak a hormonok? :) Én is csak kapkodom a fejem. Amúgy én is váltottam farmerről rövidre. 21F
5/6 anonim válasza:
Legjobb időszak. :D Csak sajnos ma láttam konkrétan 2 elég lenge öltözetű lányt és nem akarom mondani hogy néztek ki. De ha valaki kb 80kg akkor tényleg muszály ilyet hordani? :S Nem szeretem a gebe lányokat, inkább a teltebb, formás csajok jönnek be de azért ezt én is soknak éreztem már. :S Persze az ilyenektől eltekintve jó napunk volt ma is ilyen téren. :D
6/6 anonim válasza:
Tény, hogy odavonzza a tekintetet aki mindent kipakol, de speciel nekem nem jön be. Ez csak egy dologra jó, hogy az illetöt mindenki megnézze. Ha ez jó neked, a te dolgod, de lehet h valaki pont emiatt fog elkerülni. F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!