Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexy, cicás öltözködéshez mért társul mindig hülye p. cs@ stílus? 17/f
Rossz a kérdés, illetve magában hordozza a választ.
Csak hülye p|csa stílusú lányok öltözködnek szexi, cicás cuccokba.
Akit ismerek és így öltözködik az mind ilyen, illetve a náluk akár sokkal dögösebbek akik teljesen normálisan öltözködnek mind aranyosak, kedvesek!
Nem mindenki hülye p.csa. Persze,tudom,hogy sokan vannak. De,meg lehet őket változtatni,ők is tudnának sztem szeretni vkit,csak senki se türelmes hozzájuk.. (mondjuk ezt megértem.)
Amúgy,hidd el,találsz majd vkit,csak ne erőltesd a dolgot.
Azért, mert ezek tipikusan azok a lányok, akiknek gazdagok a szülei, anyuci-apuci mindent megad nekik, csak a jó nevelést nem, semmiért sem kell küzdeniük az életben, gondolkodniuk se nagyon kell, így aztán a szellemi szintjük többnyire az elvárható szint alatt van.
Nincs olyan tapasztalatom, hogy az efféle lányok tényleg tudnának valakit őszintén szeretni, feltéve, ha nem dúsgazdag az adott srác (de többnyire ott is a szülők pénze, nem a sajátja...). Pedig ismerek jó pár ilyen lányt, de pozitív tapasztalatom nemigazán van velük kapcsolatban.
Szerintem jobban jársz, ha nem ezekre a lányokra hajtasz, hanem keresel egy normális lányt, megéri a fáradtságot :) Ismerkedni meg nem csak bulikon meg neten lehet, számtalan lehetőséged van. Szedj össze néhány haverod és mászkáljatok ide-oda, ismerkedjetek egymás társaságán belül is. (Én is az egyik haveromon keresztül ismertem meg a páromat, és már lassan egy éve együtt vagyunk.)
Még egy fontos dolog: nem érdemes megállás nélkül arra várni, hogy egyszer csak szembejöjjön velünk a szerelem, csak élni kell az életünket és majd úgyis betoppan, amikor nem is várnánk :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!