Mi a véleményetek a turkálókról?
Renoválást szeretem (Blahán a Dohány utcában).
Kissé drágább hely, de gyönyörű holmik vannak a plázás árak töredékéért.
Ma voltam, egy hosszú piros inget vettem (ingruha) 2900 Ft- ért. Címkésen. Akciósan 4800 Ft most a Tally Weijlben egy hosszabb ing..... és amit turiztam az jobban néz ki és jobb minőség.....
Kilósban a Csepel Plázai kilóst szeretem.
Én sem szeretem.
Nem azzal van a bajom, hogy használt a ruha, mert vaterán, meg teszveszen is vásárolok.
Csak sajnos a turkálókban, ahol a közelmúltban jártam, drágábbak voltak a ruhák, mint máshol újonnan (nem márkásra gondolok), és annyira nem is tetszenek, hiába márkás, meg angol.
6 éve csak turiból öltözködöm, cipőt és fehérneműt kivéve (már néhány harisnyakötőt beszereztem átlag 100FT-ért). Én nincs annál jobb érzés mikor egy buliban , vagy az utcán nem virít a képembe 6 másik olyan ruha ami rajtam van. Levi's farmerok 900ft, van egy olasz kosztümöm (1200), ami a cimke után kinyomozva a neten 800euró. jah meg a legszebb egy salomon sportszandi, amin rajta volt gyári cimke (1500ft) katalogus ára pedig 24E.
A páromnak bevart zsebű (egyszer semm viselt) Pierre Cardin 3 részes öltöny (2200)
Szóval én mindenkinek , akinek van szabadideje és törekszik arra hogy ne tucattermékként jelenjen meg, csak ajánlani tudom a turkálást.
Sziasztok!
Én megszállott turkálóbajáró vagyok:D Imádom a turikat, a ruháim kb. 90 %-a onnan van. Pont a minap gondolkodtam azon, ha ilyen streetfashion leszólítana, akkor kb. az összes ruhámra csak azt tudnám mondani, hogy turkáló:D
Egy dolgot kifogásolok manapság: az árakat. Egyszerűen úgy gondolom, hogy mióta nem ciki turiba járni, egyre drágább. Kilós turikat alig látok, illetve ott ritkábbak a jó cuccok. A nem kilósban valóban gyönyörű dolgok vannak, de drágán. Szóval 'használt' ruháért 2-3 ezer forint nekem picit sok, még ha valójában új is. Emiatt picit kevesebbet vásárolok, mint régen, de ha ruhát veszek, csak turiba megyek.
Apropó, örülnék, ha írnátok jó tippeket, hogy hol vannak olcsóbb, de minőségi turik. Az egyik válaszolónak mondom, hogy a Renoválást én is imádom, gyönyörű dolgokat kifogtam már ott, bár kissé valóban drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!