Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed a turkálókról?

Mi a véleményed a turkálókról?

Figyelt kérdés

szoktál turkálóba járni? mostanában úgy veszem észre, egyre felkapottabb.

kort is írjatok légyszi!

2010. okt. 31. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

120.000 kérdés van már erről.

1. Szeretem, mert olcsó és jó.

2. Igen, szoktam járni.

15/l

2010. okt. 31. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Imádok turkálóba járni. Az elegánsabb öltözködés híve vagyok (szoknya, szövetnadrág, blúz), de mivel telt vagyok (44/46-os méret), ezért más olcsó helyeken nem is találok magamra ruhát, a nálunk lévő butikban,ami ekkora méretet is árul 8-15 ezer egy blúz. Szóval ezt az árat nem engedhetném meg magamnak egy blúzért, a turiban meg 400-790 Ft-ért szoktam venni. Egy volt 1190,de az valódi selyem. A nadrágokat is megúszom max. 1700-ból, pólót 500-800-ért kapok, blézert 1500-ért veszek vadi újat (még a címkét is én vágtam le),szóval nagyon megéri. Cipőt, fehérneműt viszont sose vennék ott! 25/N
2010. okt. 31. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam igen,a markas cuccokat nem engedhetem meg gyakran magamnak a kinait meg nem veszem meg mert ocska es gagyi,ezert inkabb turi,jo minoseg olcso es egyedi darabokat is kapok.En nagyon elvezem:)
2010. okt. 31. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
ja 28/anyuka:)
2010. okt. 31. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a cuccaim 80%-a turiból van, és gyakran megkérdezik: "Hú, de jó ez a póló, honnan van?" Ilyenkor olyan büszkén mondom, hogy turiból van. :) 15L
2010. okt. 31. 18:48
 6/8 anonim válasza:

én szoktam ...

az a jó benne h jó cuccok is vannak jó áron

12/L

2010. nov. 5. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:

én inkább viszonylag drága, minőségibb turikba szoktam járni (1500-3000 Ft-os dolgok kb) mert nem is azért szeretem őket mert olcsók, hanem mert egyedi cuccokat lehet találni. És sajnos az ilyen ömlesztett fajtához nagyon nincs türelmem, mert el megy vele az egész nap hoyg áttúrd aztán találsz kb egy dolgot ami jó aztán kiderül hogy az is szakadt, legalábbis én ilyenekkel szoktam találkozni :D

16/l

2010. nov. 6. 01:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Az,hogy tök jó cuccokat ki lehet fogni,csak nekem se türelmem,se érzékem nincs túrni:(

Ha egy felső ugrálva kiabál hogy "engem vegyél meg" akkor sem veszem észre.14/l

2010. nov. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!