Mi a véleményetek a turkálókról? Győrben valami jó?
Én nem mindig tehetem meg, hogy megvegyem a méregdrága ruhákat az árkádban meg a plázában, ezért járok turikba, a Hádába. Találok nagyon jó cuccokat, és így vegyítem a dárágábbakat a turissal. Egész egyedi stílusom van, és mindig megdícsérnek hogy fú ez milyen jó meg az.
Nem mondom meg hogy honnan van, azért picit cinkesnek tartom hogy turkálóban vezsem, meg, de töredékéért hozzájutok.
Detto.Amúgy ha szerencséd van máshol is olcsón hozzátudsz jutni a cuccokhoz.Épp most értem haza az Árkádból.Apacsban ma 50%-os nap van és 1400-ért vettem egy baromijó fülbevalót+egy táskát (:
Turi...hát én óváron lakok,de itt elégsok turivan.Szinte mindegyik jó.Ha szoktál óváron járni,akkor ajánlom a főúton,a mosoni részen,a kínai étteremmel szemben van egy baromi jó turi.:D
Amúgy én ott vettem egyiknap egy csizmát...mindenki azt dícséri...kár,hogy nem tudják,hogy 1500 ft volt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!