Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a turkálókró...

Mi a véleményetek a turkálókról? Jobban megéri oda járni, mint plázába, más boltokba? -

Figyelt kérdés
Van pár ismerősöm, akik nagyon egyedien öltöznek, igazi egyéniségek. Megkérdeztem tőlük, hogy honnan vásárolnak. Azt mondták, hogy leginkább turiban, de néha plázában is. Én meg azthittem, hogy ilyen méregdrága márkaboltból van a legtöbb cuccuk, erre föl turiból :D Tökre nagy kedvet kaptam hozzá, hogy benézzek egybe. Gáz ha valaki onnan öltözködik?
2011. jún. 19. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz, szerintem ez már szinte trendi. Bizony, sikkes lett turiba járni:)

Amúgy persze, hogy megéri. Nem mindegy, hogy megveszel egy fölsőt 3000 forintért, vagy 300 forintért. Általában nagyon jó minőségű ruhákat hoznak, amik egyáltalán nem tűnnek viseltesnek, némelyiken még a címke is rajta van.

2011. jún. 19. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobban megéri turkálókba járni. Én több kissebb márkás cuccot is találtam. :) És tényleg, az ár valóban nem mindegy.
2011. jún. 19. 17:17
 3/9 nebula ***** válasza:
100%
miért jön mindenki azzal a kérdéssel, hogy gáz-e? miért lenne az? :) én is szeretek ott vásárolni,jobban megéri
2011. jún. 19. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
100 ft-ért vettem még felcímkézett ruhákat, szerinted nem éri meg? Én csak onnan veszem a ruháimat, és eddig nemm kaptam olyasféle kritikákat hogy "melyik kukából való ez?" meg stb. sőt pozitív jelzéseket kapok.
2011. jún. 20. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
jah és egyszer vettem 200ft-ért egy d&g papucsot, ami 15eFt lett volna ha plázában veszem.
2011. jún. 20. 00:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
imádom a turikat:)
2011. jún. 20. 00:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy megéri ott vásárolni! :D

Vannak, akik azt mondják: tele van szeméttel, meg 10-ből 9-szer üres kézzel jövök ki, de könyörgöm! Turiba nem úgy megy az ember, hogy "Kell egy gatya, egy szoknya, bla, bla...", hanem "Hátha lelek valamit..."

Nekem is vannak 100-200 Ft-os címkésen vett cuccaim! Tehát, aki azt mondja, hogy a turi sz*r, és csak nyomottak járnak oda, az szerintem még nem is volt rendes turiban! :D

2011. jún. 20. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jah igen általánosba menőzött egy csaj azzal hogy ő 3000eFt alatt nem vesz még pólót se. Ott ez volt a menő holott egy csóróiskola volt, most meg hogy középsulis lett (egy iskolába jött mint én)olyan közegbe került be ahol mindenki turizik:D Szóval itt is menőzhetne úgy a képébe röhögnének hogy az valami borzasztó...
2011. jún. 20. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak turis cuccaim vannak, nem is bírnék kiadni sok ezer forintot egy pólóért. A kínaiból meg a világért fel nem vennék semmit, hiszen a minőség és az ár között igen nagy a hézag, és szerintem az sokkal cikibb :D

Amúgy pont azok a buta parasztok tartják a turit cikinek, akik aztán bemennek a kínaiba és az első szembejövő csillámos-flitteres hányinger ruhákra azt hiszik, h mekkora menők...de nem baj, mert az ÚJ és az sem baj, hogy műanyag flakonokból van.

2011. jún. 20. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!