Mi a véleményetek a turkálókról? Jobban megéri oda járni, mint plázába, más boltokba? -
Dehogy gáz, szerintem ez már szinte trendi. Bizony, sikkes lett turiba járni:)
Amúgy persze, hogy megéri. Nem mindegy, hogy megveszel egy fölsőt 3000 forintért, vagy 300 forintért. Általában nagyon jó minőségű ruhákat hoznak, amik egyáltalán nem tűnnek viseltesnek, némelyiken még a címke is rajta van.
Még jó, hogy megéri ott vásárolni! :D
Vannak, akik azt mondják: tele van szeméttel, meg 10-ből 9-szer üres kézzel jövök ki, de könyörgöm! Turiba nem úgy megy az ember, hogy "Kell egy gatya, egy szoknya, bla, bla...", hanem "Hátha lelek valamit..."
Nekem is vannak 100-200 Ft-os címkésen vett cuccaim! Tehát, aki azt mondja, hogy a turi sz*r, és csak nyomottak járnak oda, az szerintem még nem is volt rendes turiban! :D
Nekem csak turis cuccaim vannak, nem is bírnék kiadni sok ezer forintot egy pólóért. A kínaiból meg a világért fel nem vennék semmit, hiszen a minőség és az ár között igen nagy a hézag, és szerintem az sokkal cikibb :D
Amúgy pont azok a buta parasztok tartják a turit cikinek, akik aztán bemennek a kínaiba és az első szembejövő csillámos-flitteres hányinger ruhákra azt hiszik, h mekkora menők...de nem baj, mert az ÚJ és az sem baj, hogy műanyag flakonokból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!