Lányok! Ti mennyi időnte vesztek új szvettert és új nadrágot?
Ki mondta h évekig hordom???:D
HAvonta veszek 2-3 pulcsit melyeknek darabrja 10ezer FT fölötti.
Nadrágot meg 2havonta...aminek nem emlitem az árát inkább...
Te parasztozol?és még dicsekszel,hogy ilyen szarokat húzol fel????PFfffff
Egy gyönyörű, jól irányzott fejbelövés kellene a drága kérdezőnek.
A többi válaszoló pedig értelmes, felnőtt ember. Valaki említette az "agymosott divatbirka" kifejezést, nagyon találó.
En minden honapba kapok 7000 Ft-ot es abbol veszek magamnak ruhat. Hol szabadidofolsot, hol nadragot,szoknyat-vagy amilyen ruhadarab kell....
17/L
A kérdés kamu, ilyen sötét ember szerintem nem létezik.
Vagyis lehet, de nem reklámozzák.
De azért válaszolok. (Sokan így is kicsit el vannak magukkal...)
Kínaiban vásárolok, (a turis cuccokkal nem az a bajom, hogy használtak, hanem hogy nem tetszik a stílusuk, vagy 1-2 jobb cucc u.annyiba kerül, mint máshol újonnan), vagy a Vaterán szoktam még.
Mennyi "időnte"?
Mikor marad rá pénzem (kb 2-3 havonta.)... Farmert 3-4 ezerért, felsőt, leggings-et 1-2 ezerért. Pulóvert 2-3 ezerért. És van olyan ruhám, ami 3-4 éve megvan, és még semmi baja nincsen, pedig pl az Ázsia Centerben vettem.
Én 24 éves vagyok, magamnak keresem a pénzt a ruhára ás vásárlásmániás is vagyok. Általában nem bírok ki egy hetet sem, hogy ne vegyek ruhát, ha pedig turi, akkor: sokat. DE!
1.) Van pár ruhám ami nem 3-4 éves, hanem még gimiből maradt meg. Ma is rámjön és ma is hordom. Sőt anyukám lánykori ruhái között is van olyan, amit hordok (padláson mindig találok érdekes darabokat. Pl. tetszik a denevérujj, de eddig nem lehetett kapni. Most divat, lehetne, de miért tenném, ha anya is ezeket hordta fénykorában és volt oly aranyos, ha megtartptt párat?).
2.) Nem Yorkerben úgy 2-3szor vásároltam, de - és ez nem kamu! - 2 felvétel után törlőrogyok lettek, annyira sz@r anyagok...
OFF:
Na jó, hát Én a helyedben inkább olvasgatnék. Azzal is megy az idő, kedves kérdező! :-)
F A K E ! ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!