Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti mennyi időnte...

Lányok! Ti mennyi időnte vesztek új szvettert és új nadrágot?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 12:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%

Ki mondta h évekig hordom???:D

HAvonta veszek 2-3 pulcsit melyeknek darabrja 10ezer FT fölötti.

Nadrágot meg 2havonta...aminek nem emlitem az árát inkább...

Te parasztozol?és még dicsekszel,hogy ilyen szarokat húzol fel????PFfffff

2010. dec. 19. 14:39
 22/30 A kérdező kommentje:
amikor feltettem a kérdést azt hittem h normális emberek fognak hozzá írni...de látom titeket még szóra se lehet méltatni
2010. dec. 19. 14:41
 23/30 anonim ***** válasza:
Kamu, mit idegelitek magatokat ?
2010. dec. 19. 14:58
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, kislányom. Majd rájössz, hogy nem az a legfontosabb az életben, hogy ki hány éves ruhákat hord. Pattogsz itt mindenkinek, hogy milyen bénák, hogy ilyeneket hordanak, de állítom semmit nem tettél még le az asztalra, amire ilyen nagyra kéne lenned magaddal. És nem, az, hogy hetente új cuccokat veszel nem eredmény.
2010. dec. 19. 15:10
 25/30 anonim ***** válasza:
78%

Egy gyönyörű, jól irányzott fejbelövés kellene a drága kérdezőnek.

A többi válaszoló pedig értelmes, felnőtt ember. Valaki említette az "agymosott divatbirka" kifejezést, nagyon találó.

2010. dec. 19. 15:30
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
én is szoktam vásárolni és pl a newyorkeeben is,és nem nem tartom gáz nak azokat az embereket akik értelmesebb dolgokra költik pénzüket...ja és amugy a newyorker jobb ha most tudod meg:kurv*sz*r márka ezalatt most a minöségére gondolok pl vettem egy hónapja egy cicanadrágot ötezerért és mostmár ugy néz ki mint a nagyi 10 éves harisnyája..és amugy sem nagy szám mivel midnenkinek majdnem newyorkeres egyen poloja van amit 3000 ft-ért vesznek ennyi erőböl a kinai ba is vásárolhatnál egyáltalán nem lenne gázabb mint a newyorker !amuyg meg amig anyád adja a pént adig inkább kussolj /én is azt teszem/
2010. dec. 19. 16:24
 27/30 anonim ***** válasza:

En minden honapba kapok 7000 Ft-ot es abbol veszek magamnak ruhat. Hol szabadidofolsot, hol nadragot,szoknyat-vagy amilyen ruhadarab kell....

17/L

2010. dec. 19. 16:38
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés kamu, ilyen sötét ember szerintem nem létezik.

Vagyis lehet, de nem reklámozzák.

De azért válaszolok. (Sokan így is kicsit el vannak magukkal...)

Kínaiban vásárolok, (a turis cuccokkal nem az a bajom, hogy használtak, hanem hogy nem tetszik a stílusuk, vagy 1-2 jobb cucc u.annyiba kerül, mint máshol újonnan), vagy a Vaterán szoktam még.

Mennyi "időnte"?

Mikor marad rá pénzem (kb 2-3 havonta.)... Farmert 3-4 ezerért, felsőt, leggings-et 1-2 ezerért. Pulóvert 2-3 ezerért. És van olyan ruhám, ami 3-4 éve megvan, és még semmi baja nincsen, pedig pl az Ázsia Centerben vettem.

2010. dec. 19. 17:21
 29/30 anonim ***** válasza:

Én 24 éves vagyok, magamnak keresem a pénzt a ruhára ás vásárlásmániás is vagyok. Általában nem bírok ki egy hetet sem, hogy ne vegyek ruhát, ha pedig turi, akkor: sokat. DE!

1.) Van pár ruhám ami nem 3-4 éves, hanem még gimiből maradt meg. Ma is rámjön és ma is hordom. Sőt anyukám lánykori ruhái között is van olyan, amit hordok (padláson mindig találok érdekes darabokat. Pl. tetszik a denevérujj, de eddig nem lehetett kapni. Most divat, lehetne, de miért tenném, ha anya is ezeket hordta fénykorában és volt oly aranyos, ha megtartptt párat?).

2.) Nem Yorkerben úgy 2-3szor vásároltam, de - és ez nem kamu! - 2 felvétel után törlőrogyok lettek, annyira sz@r anyagok...

2010. dec. 19. 18:17
 30/30 anonim ***** válasza:

OFF:

Na jó, hát Én a helyedben inkább olvasgatnék. Azzal is megy az idő, kedves kérdező! :-)

F A K E ! ! !

2010. dec. 19. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!