Lányok! Ti mennyi időnte vesztek új szvettert és új nadrágot?
Én nem hordok nadrágot, max. heti egyszer csak, szóval azt nagyon ritkán.
A szvetter meg nagyon ocsmány magyar szónak. A pulóver se egy gyönyörűség, de na:P Egyébként kb. évente veszek 1-et. Már így is sok van... 22/N
Nem, nem beteg, csak nem divatb.zi. Ez van. Nem lehet mki ugyanolyan :D.
Én kb. évi 4 nadrágot veszek (ritkán találok olyat, ami jól áll... és ebben benne van a hosszú és a halásznadrág is). Felsőt meg havi 1-2-rt szoktam, Szvettert ritkán, mert inkább hordok akármilyen felsőt kardigánnal.
Én vagy akkor veszek ruhát, ha éppen szükségem van rá vagy akkor, ha úgy gondolom, hogy azt a ruhadarabot akkor és ott érdemes megvenni, mert pl. jó árban van, régen keresek olyat, stb. Nem nagyon tudnám időhöz kötni.
Abban meg nincs semmi, ha valaki évekig hord valamit, főleg ha jó minőségű.
Igen, képzeld hordom. Mert nem gagyi szart veszek, ha már veszek valamit, hanem jó minőségűt (ez nem azt jelenti, hogy valami plázamárkás gagyiságot, ugye), és semmi bajuk 3 év után...
Egyébként meg nem hiszem, hogy sok okod lenne bárkit is kinevetni az öltözködése miatt.
Nah mert a New Yorker az nagy minőségXD
Kérdező, ha a hülyeség fájna, te üvöltenél:)
Miért lenne vki bamba, ha két évnél tovább hord egy cuccot? Te vagy egy agymosott divatbirka inkább. Nekem is vannak többéves cuccaim, teljesen jó állapotban vannak (persze ami szétmegy vagy topis, azt én is kidobom vagy odaadom vkinek, akinek szüksége van rá), sőt volt olyan ruhám is, ami divatos volt, amikor megvettem, aztán 1-2 év múlva már nem volt divatos, és megint divatos lett 1-2 év múlva...
Az meg más kérdés, hogy lehet, hogy vkinek nincs arra pénze, hogy havonta vegyen magának új cuccokat, vagy éppen értelmesebb dologra külti (utazás, könyv, színház)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!