Lányok! Ti mennyi időnte vesztek új szvettert és új nadrágot?
new yorkerXD de nagy márka...:D:D:D:D:D
ugyanannyiba kerülnek ott a cuccok mint a kinaiba:D na az akk nagy minőség lehet...
Én pl. pulóvert 10ezer alatt nem veszek.Nadrágot 16 körül...És én inkább veszek 2 márkásat mint 10 bóvlit...
16/L
Lehet, hogy a te cuccaid két év után büdösek lesznek, mert nem mosakszol rendesen vagy nem mosod ki a cuccaidat rendesen...
Mondom, 3-4 éves cuccaim vannak, jó minőségűek (ja, és még egyszer: a New Yorker nem márka, full gagyi, rossz minőségű cuccok vannak benne), és nem jönnél rá, hogy többéves... jól kell tudni választani/válogatni cuccokat, ennyi. Én ezt úgy mondom, hogy szoktam év közben is vásárolgatni, de vannak alapdarabjaim (alap fehér blúz, nem fog kimenni a divatból évek múlva se), amiket nem fogok csak azért kicserélni, mert húúúú, vmi hülye liba azt mondja, hogy ha két évnél régebb óta van meg, akkor igénytelen vagyok...
Te nem szoktál fürdeni, vagy mi, hogy büdös vagy? Fujj...
Egyébként én turiban vásárolok havonta (kábé 1500 forintot fizetek egy kiló ruháért), és akkor igazi márkákat veszek, nem holmi New Yorkert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!