Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti mennyi időnte...

Lányok! Ti mennyi időnte vesztek új szvettert és új nadrágot?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 12:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked a new yorkernél kezdődik a minőség, akkor nincs miről beszélni:D Majd egyszer nézd meg, mi van beleírva, made in china, te szerencsés.
2010. dec. 19. 13:33
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom, kérdező, te valami iszonyatosan buta lehetsz.
2010. dec. 19. 13:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk már mellékes a megnyilvánulásaidhoz képest, hogy magyarul sem tudsz, mert olyan nincs, hogy mennyi időnte. Még a helyesírás-ellenőrző is aláhúzza, de gondolom nem tudod mire való :S
2010. dec. 19. 13:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát igen, mi vagyunk a bambák, ő meg a vagytokat vattoknak írja, mert az szerinte menő... hát téged sem az eszedért szeretnek, kiscsillag, azt hiszem...
2010. dec. 19. 13:42
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
A new yorkeres meg stb. cuccait viszont nem csoda, hogy nem tudja 2 évnél tovább hordani szegényke, mert már 1 év alatt bőven tönkremegy :) Így azt hiszem, megbocsáthatjuk neki, hogy ilyen háttérrel nem feltételezi, hogy léteznek olyan ruhák, amik kibírnak ennél sokkal több időt is :)
2010. dec. 19. 13:49
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

new yorkerXD de nagy márka...:D:D:D:D:D

ugyanannyiba kerülnek ott a cuccok mint a kinaiba:D na az akk nagy minőség lehet...

Én pl. pulóvert 10ezer alatt nem veszek.Nadrágot 16 körül...És én inkább veszek 2 márkásat mint 10 bóvlit...

16/L

2010. dec. 19. 14:04
 17/30 A kérdező kommentje:
nyugodjatok parasztok...ti dumáltok itt mikor nincs még pénzetek egy márkás cuccra se aztán a ronda büdös cuccaitokat hordjátok 10 évig?? nem vagytok normálisak..O.o :D :D
2010. dec. 19. 14:14
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a te cuccaid két év után büdösek lesznek, mert nem mosakszol rendesen vagy nem mosod ki a cuccaidat rendesen...

Mondom, 3-4 éves cuccaim vannak, jó minőségűek (ja, és még egyszer: a New Yorker nem márka, full gagyi, rossz minőségű cuccok vannak benne), és nem jönnél rá, hogy többéves... jól kell tudni választani/válogatni cuccokat, ennyi. Én ezt úgy mondom, hogy szoktam év közben is vásárolgatni, de vannak alapdarabjaim (alap fehér blúz, nem fog kimenni a divatból évek múlva se), amiket nem fogok csak azért kicserélni, mert húúúú, vmi hülye liba azt mondja, hogy ha két évnél régebb óta van meg, akkor igénytelen vagyok...

2010. dec. 19. 14:21
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, ennyi hülye bedől egy ostoba trollnak. Mondanám, hogy 0/10, de ahogy nézem sajnos van hatása... :(
2010. dec. 19. 14:29
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Te nem szoktál fürdeni, vagy mi, hogy büdös vagy? Fujj...

Egyébként én turiban vásárolok havonta (kábé 1500 forintot fizetek egy kiló ruháért), és akkor igazi márkákat veszek, nem holmi New Yorkert.

2010. dec. 19. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!