Más is van, aki nem szeret mezítláb mutatkozni mások előtt?
"Te miért nem szeretsz mezítláb lenni? Csak kíváncsi vagyok, mert mindenki más miatt szégyelli:)"
Szerintem egy rossz gyerekkori emlék miatt. Tíz éves lehettem, amikor nyáron egyszer a vadiúj drága cipőmet egy nap alatt tönkrefociztam (pedig mondták, hogy az utcára való nem focizni), és ezért büntetésből egy hétig mezítláb kellett járnom. :S Azóta sem szeretek mezítláb lenni.
Szia! Hát, igen, tényleg nagyon rossz volt. Egy hétig se zokni, se cipő, se papucs nem lehetett a lábamon! Gondolhatod. Nagyon szégyelltem így lenni a többi gyerek előtt, de hát szünet volt, otthon mégsem ülhettem a szobámban. Az aszfalt égette a talpam, a kavicsok, kövek szúrtak, fekete lett a kosztól a lábam, legszívesebben egyfolytában bőgtem volna.
Igaz, azóta mindig nagyon vigyázok a cipőimre. De a mezítlábamat nem szeretem mutogatni senki előtt.
Ismét én vagyok, az előző válaszadó.
Szegénykém:( Ilyet nem csinálnék a gyerekemmel! Amúgy a forró talajt, köveket, az én lábam sem bírja. Van aki megsem érzi, de én nem bírok menni rajtuk. Egyszer anyukám rámerőszakolta nyáron, hogy menjek át én is (met Ő is úgy ment, de Ő már felnőtt volt, edzett lábakkal, én meg egy 5 éves kisgyerek, érzékeny bőrrel...) mezítláb a barátnőjéhez. Úgy égette az aszfalt a talpam:S
Hát akkor azért neked is volt ilyen rossz élményed a szüleid jóvoltából. Az én szüleim a mai napig nem értik, hogy ez nekem miért volt olyan rossz. Mert hát ők gyerekkorukban egész nyáron mezítláb jártak.
Manapság meg azt látom, hogy nyáron szinte mindenki mezítlábas papucsokban flangál. Azért is írtam a kérdést, hogy nem bennem van-e a hiba, hogy én meg ezt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!