Más is van, aki nem szeret mezítláb mutatkozni mások előtt?
Figyelt kérdés
Mármint nem csak mezítláb, hanem mezítláb papucsban, szandálban is. Fiúk, lányok egyaránt.2010. dec. 11. 16:20
1/15 Saten ҉ válasza:
Szandált utálom, mezítláb papucs kombóba meg max csak itt a faluba feszítek
2/15 anonim válasza:
Én sem szeretek mezítláb lenne, főleg nem mások előtt.
3/15 anonim válasza:
Van egy barátnőm, aki ilyen. Azt mondja, deformálódott a lábfeje, ezért nem akarja mutogatni.
Én jobban szeretek mezítláb lenni, bár nekem sem túl szép a lábam, de mezítláb lenni sokkal, de sokkal egészségesebb.
4/15 anonim válasza:
én ilyen vagyok, nem is hordok soha papucsot meg szandált...
5/15 anonim válasza:
Én, azért nem mert túl széles a lábfejem.:(
7/15 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, soha nem mentem mezítláb suliba, mikor mindenki más strandpapucsban feszített, akkor se.
Én tornacsukát hordok nyáron is. Tudom, hogy nem jó. :)
8/15 anonim válasza:
Én sem, mert nekem kiskorom óta van egy járási problémám, tehát furcsán lépek... nem úgy, mint egy normális ember, hanem először a külső élét teszem le a talpamnak, aztán a többit... ezért széles lett a lábam és nem akarom mutatni... mindig van rajta zokni vagy pedig ilyen nejlonharisnya-szerű dolog, csak nem harisnya, hanem zokni (nem tom hogy hívják, bocs...)
9/15 anonim válasza:
Én sem szeretem, igazából még annak idején, mikor olyan 7-8 éves volt a strandra is zokniba mentem.
10/15 anonim válasza:
Én sem szeretek... nem szépek a lábaim:( Én sem veszek fel még nyáron sem papucsot, inkább valami vászoncipőt, hogy azért mégse izzadjon a lábam. Egyszer mondjuk felvettem strandpapucsot, amikor mentünk a Balatonra, de útközben megbántam, mert feszengtem, hogy csúnya a lábam:S Mindegy, mert nem nézték meg, tehát annyira nem szörnyű, de nekem nem tetszik. Te miért nem szeretsz mezítláb lenni? Csak kíváncsi vagyok, mert mindenki más miatt szégyelli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!