Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzből jön ki nektek...

Mennyi pénzből jön ki nektek egy teljes ruhatárcsere?

Figyelt kérdés
évszakokra lebontva
2009. jan. 19. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát lássuk csak...aokan elítélis de egy kilós ruhaboltban szinte minden új, és a külföldi butikokból jön...van ott minden...jól meg szoktam nézni...kedvenc márkám az Orsay, egy Orsay fölső kétszáz forint, és nagyon szépek...egy nadrág kb 500 de a súlyon múlik...

Tehát a tavaszt és a nyarat olyan 2500-3500-ból meg tudnám oldani...

A tél kicsit drágább...kéne két kabát, lehetőleg meleg és szép...persze a kabátválaszték hihetetlen széles:) őőőkb 1200 egy kabát tehát 2500-ért kabátot...3-4 új nadrág...szintén 2500 aztán valami sál, és új fehérneműk annak 3500 ft kilója így 75-125 forint egy új melltartó...tehát 700 ftból van a hét minden napjára új melltartó:) a sál pedíg attól függ milyen vastag, tehát egy meleg puha szép sál kb 300 forint...

Aztán cipő...pénteken és szombaton 500 forint párja a cípőnek és a táskának...nyárra egy szandál és egy sportcipő 1000 forint, aztán télre egy hótaposó és valami elegáns csízma szintén 1000 aztán ha alkalomra kell...6000-10000 közt mozog egy remek estélyi ebben a boltban...de ha férjhezmennék egy középkategóriás menyasszonyi ruha 20 000 forint:) egy cipő 2500 mert alkalmi...

És most hogy így végigondoltam az öltözködés még akkoris drága ha kilóra veszem a ruhát és nem márkára...

2009. jan. 19. 16:34
 2/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ:)

hú, jó kis second handbe járhatsz, nálunk (Debrecen) nincs ilyen olcsó tudtommal.

2009. jan. 19. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Én a turkálóktól és a kínaiktól rosszul vagyok,úgyhogy egy ruhatárcsere 150-200 ezer!De persze apránként!
2009. jan. 19. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem turkáló, a ruhák fogason vannak, és mint mondtam, minőségiek egytől egyig, ugyanazok a márkák amiket te többezerért veszel meg :P De ha neked tetszik sznoboskodj csak bátran!
2009. jan. 20. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja amúgy ha egyszer Budapestre jönnél és benéznél, az Uránia filmszínháztó nem messze találod az üzletet, a neve Sik-Sik:)

Ha jól tudom azért vannak még üzleteik országszerte...És törvény hogy "használt ruha" feliratnak kell szerepelnie, de sok ruhán még rajta van hány euró volt kinn :D

2009. jan. 20. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
ellnézést az offolásért. de az első válaszadótól szeretném kérdezni, hogy te hol szoktál vásárolni? vagy ezek milyen boltok? hol van ilyen bolt Pesten?
2009. jan. 20. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Manapság sznobság,ha valaki nem mások használt ruháit hordja????
2009. jan. 20. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem a sznobság, az hogy lenézed a másikat, csak mert olcsobban veszi a ruhát, de ismétlem : Nem használtan!

Már írtam hol van Az Urániamozitól nem messze a Rákóczi út 30. azt hiszem!

2009. jan. 20. 22:47
 9/10 A kérdező kommentje:
hamarosan megyek pestre, be fogok nézni:) kösz az infókat!
2009. jan. 21. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem lenézem,csak nem értem,hogy miért jó mások használt ruháit hordani!Csak felvilágosításképp a second hand üzetek is turik,csak "jobb" a nevük!Inkább gyűjtögetek minőségi ruhákra,és inkább kevesebb ruhám van,de nem használt,amibe már mások 20x beeizzadtak!Ez nem lenézés,hanem igényesség,és a sznobság nem itt kezdődik!
2009. jan. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!