Kevés pénzből új ruhatára de hogyan?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam, megváltozott a munkahelyem így mindenképpen új ruhákra van szükségem. Sajnos a pénzem most kevés kell a tandíjra. Elegánsabb nőiesebb darabokat kedvelem. Alap ruhákat akarok beszerezni mivel sok színes kiegészítöm van lenne mivel feldobni. Tegnap vettem új fehérnemúket és egy őszi cipőt táskával és egy fekete kosztümöt. milyen ruhadarabokat hogy változatos és csinos legyek?2010. aug. 6. 16:02
1/5 anonim válasza:
most hol dolgozol? csak azért, hogy ott milyen ruhában kell lenned
2/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen szerezz be egy fekete nadrágot, csinos ingeket, blézereket... esetleg vmi farmert, mondjuk az tényleg nem mind1, hogy milyen munkád van, és, hogy ott miben kell lenned. De írtad, hogy szereted a nőcisebb dolgokat.
Most a Jeans Clubban nagyon nagy leértékelések vannak... Én is vettem nagyon szép ingeket 2000Ft-ért. Érdemes oda benézni! Szerintem tévhit, hogy 1 plázában csak drága dolgokat lehet venni!
3/5 A kérdező kommentje:
Irodában fogok dolgozni. Általában kosztüm vagy elegáns nadrágok blézerek kellenek
2010. aug. 6. 16:35
4/5 anonim válasza:
A kosztümöd mrá megvan :D Szaladgálósnak mondjuk városba vehetsz 1-2 csőfarmert vagy trapézt. Vannak nagyon csinos kis ingek, olyat is szerezz be ;) Hajrá :D Ja és gratulálok a fogyáshoz :D
5/5 anonim válasza:
igen! a jeansclub-ban nagyon jó pólók vannak pár 100forintokért. vagy esetleg elmehetnél egy turiban. nagyonsok jó és elegáns, nőies darab van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!