Tornacipő harisnyával, lábszármelegítővel és szoknyával?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről a kombinációról? Pár embertől hallom, hogy nevetséges, páran kifejezetten coolnak és csinosnak tartják. Stílustól függetlenül, nem vagyok sem emo, sem rocker, sem semmi eféle. :)
18/L
2010. dec. 5. 23:55
11/11 harisnyababee válasza:
Szerintem simán jó, én is kisérleteztem már hasonlóval, és úgy általában bejött a környezetemnek, és a páromnak is. Mondjuk én ilyen időben úgy viselném csak h két harit veszek fel. alulra valami 15-20 deneset, felülre pedig 40denes testszínűt. A torna cipőre való tekintettel pedig még egy zoknit is vennék fel,h ne fagyjon szét a talpam.. Viszont csak akkor, ha nem kell levetnem a cipőm. (a lábszármelegítő ugye takarja a zoknit...:)) Viszont valamilyen színes harival sem lehet rossz,de az nem az én stílusom.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!