Tornacipő harisnyával, lábszármelegítővel és szoknyával?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről a kombinációról? Pár embertől hallom, hogy nevetséges, páran kifejezetten coolnak és csinosnak tartják. Stílustól függetlenül, nem vagyok sem emo, sem rocker, sem semmi eféle. :)
18/L
2010. dec. 5. 23:55
1/11 anonim válasza:
Hát ilyen időben szétfagyna a lábad tornacipőben. :) Amúgy szerintem nem feltétlenül nevetséges, lehet az csinos is, ha jól vannak összekombinálva a ruhadarabok, de nekem spec jobban tetszik a szoknya-harisnya-csizma variáció. :)
2/11 anonim válasza:
Tényleg nem mindegy hogy van összekombinálva de ahogy én képzelem szerintem jól néz ki :)
3/11 anonim válasza:
Az én fejelmben is kialakult erről egy kép és nekem nagyon tetszik. Kicasit elteres, de csinos. Csak tényleg jól kell a darabokat összeválogatni és utdni kell viselni. Nem hiszem, hogy mindneki jól mutatna ebben a szerelésben.
20L
4/11 anonim válasza:
A tornacipő eleve bármilyen összeállításban gáz. Én megnéznélek, mert a női lábak rajongója vagyok, de ettől még úgy gondolnám, hogy egy gyermeki lélek vagy. Ergo nem nő, csak kislány, kortól függetlenül.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Többen mondjátok, hogy jó lehet az összeállítás, szerintem is így van, persze az sem gond, ha valaki máshogy gondolja. :)
2010. dec. 6. 10:11
7/11 anonim válasza:
A minap vettem fel tornacipőt és oké, hogy van felette lábszár melegítő de ugyanúgy beázik 2 perc alatt a hóban, és mostanában elég havas időket élünk, ráadásul így könnyebben fázol fel mivel csak egy szoknya véd ott, és már meg is van a baj.
8/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen a szoknya. Ha vagányabb, lezserebb szabás/fazon/minta, akkor sztem ez az összeállítás teljesen jó (persze ha a színek passzolnak egymással).
9/11 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik,csak én nem merek télen szoknyát felvenni:D...mert nem áll jól h a kabátból "2 pálcika" áll ki:D meg nekem a lábszár melegítőm eléggé megvastagítja a vádlim:D ami nem is baj csak a combom marad ugyan olyan,szóval szoknyába viccesen néznék ki lábszármelegítővel.xd
10/11 anonim válasza:
nekem nagyon nem jön be ez a stílus,ettől függetlenül van akihez passzol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!