Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télire milyen cipőt érdemes...

Télire milyen cipőt érdemes férfinak venni?

Figyelt kérdés

Legfontosabb: Strapabíró, meleg és jól tapadó cipőre van szükségem utcai viseletre. Olyanra, ami -8 fokban is cipő, nem ázik be és még 2-3 év múlva is cipő lesz.

Persze mondhatnánk, hogy "vegyek egy bakancsot", de mégis, érdekel, hogy pontosan milyen cipőt lehetne venni akár típus, akár márka-model szintjén, minden érdekel...

// alkatban stílusom: leginkább "természetes" (értsd: ha választani kell az irodai, sznob, sportos, vagány, természetes, extravagáns felsorolásból, akkor a "természetes") De ez ne legyen kizáró tényező. //

2010. dec. 3. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez tényleg függ attól,hogy milyen a kabátod a többi ruhád.

Szövetkabáthoz van két elegáns bőr csizmám.Az egyik bélelt.

Pufi kabáthoz vagy bomberhez,mehet valami bakancs,de nekem esős időre,meg kutyázni van egy olyan csizmám,ami olyan mintha elegánsabb cipő lenne,pedig egy gumicsizma.

Az élettartamot,meg az határozza meg,milyen gyakran viseled.Nekem van egy csomó cipőm,csizmám,egy héten 2x3x használom,uh a régi is olyan,mintha most vettem volna.

2010. dec. 3. 21:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egyébként télen egy nagy és meleg sportosabb Columbia kabátot hordok. (Szövetet csak elvétve van hova felvennem. :))

2010. dec. 4. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!