16 éves lány létemre 41-es a lábam. Milyen cipőket hordjak?
Kedves Nem Kis Lábú!
Jólesett, hogy megköszönted, ezért küldök egy ráadás-választ, ha megengeded.
Bocs, hogy lábnyomorgatással gyanúsítottalak, de veszélyes korba lépsz, mert úgy látom a környezetemben, hogy az ifjú hölgyek konokul ragaszkodnak a cipőnél épp a 16 éves kori lábméretükhöz később is, holott a lábuk lassan, de nő tovább, még felnőttkorban is (nemcsak a csontok, hanem a porcok növekedése is, mittudomén, megvan a magyarázata), és így aztán deformálódik a lábuk. Tudom, azért is kell az elszántság, hogy a 41-esről lemondj a 42-es kedvéért v. a 42-esről a 43-asért, mert állítólag minden számmal megduplázódik a női cipő találás nehézsége, kivéve az edzőcipőt stb. Az is deformálás, ha csak kicsit befele fordul a nagyujjad, engem még az is zavar, ha ilyet látok. De hát megnyugtattál, hogy te soha, szóval te leszel az ép lábfejeddel a ritka kivétel a nagyobb lábú nők közt, és erre igazán büszke lehetsz majd!
Tehát sztem a titkolás fölösleges, sőt visszafele sülhet el. Némelyik butus nő pl. azt hiszi, ha egy-két számmal kisebb szandált, sarut vesz föl, akkor jót tett a szépségének, holott szánalmas, mikor lelóg róla a lába, csak a figyelmet hívja föl. Most láttam egy nagyon magas lányt alul furcsán kiszélesedő szárú farmerban: tiszta öngól, na mér is hord ilyet? Persze odanéz mindenki, szép nagy cipője volt, de teljesen illett a magasságához, nem lett volna vele semmi baj. Sőt engem épp az zavar, és ezt másoktól is hallom, ha egy nőnek a magasságához képest kicsi a lába, az olyan mintha csökevényes lenne v. föl akarna borulni. Tényleg létezik a ffiak hülyéskedése a nagy lábú nőkkel kapcsolatban, de ez olyan színvonalú dolog, mint a szőke nő-viccek, szóval senki se komolyan gondolja.
Mesélhetnék még a legszebbik gimis osztálytársnőmről (167/41-42) aki elejitől kezdve azt a taktikát választotta, h. dicsekedett a lábnagyságával, összeméregette a cipőjét a fiúkéval stb és így előzött meg bármi cikizést. A keze is feltűnő nagy volt, de gyönyörű. Egy osztálykiránduláson fiatal srác volt a buszvezető és az úgy udvarolt neki, hogy a kezeit dicsérte. Én akkor tanultam meg, 16 évesen, hogy ilyesmire is érdemes figyelni egy lányon (+ hogy nem a méret számít). Ki is javítom az előbbi mondatom: nagy volt ÉS gyönyörű. Akárcsak a lábfeje, amit rögtön másnap valami strandon rögtön meg is csodáltam. Érettségin egyébként azzal viccelődött, hogy ő már érett nő lett, mert előző nap megvette az első 43-as cipőjét és az van rajta...
Remélem, alig várod a nyarat, hogy fölvehesd azt a "hárompontos" papucsot és kiderüljön melyik fiú meri először megdicsérni, h. milyen szépségesen hosszú tappancsaid vannak! (mert tényleg van ilyen hatása annak a papucsnak) Persze inkább a papucs legyen egy kicsit nagyobb mint a lábad és nem fordítva, csakis úgy néz ki jól, ezt már tisztáztuk! Papucsból van csomó fajta, ami férfi-női egyforma, nem lehet gond a mérettel. Biztos szép hosszú lábujjaid vannak (azért akartad volna levágni őket), tegyél föl nyáron lábujjgyűrűt, az olyan jópofa! Figyeljenek csak oda és lássák, hogy törődsz a lábaddal és ápolod! És csak vegyék észre, ha akarják, hogy nem az a dögunalmas, átlagos méretű lábad van.
Egy apróság: legújabban a te korodbeli lányoktól hallom, h. így mondják: "hármas lábam van" (mármint 43-as). Mondd így, ha jobban hangzik!
Búcsúzom, de ezentúl cipőpróbálásnál mindig gondolj rám és válaszd bátran és örömmel a nagyobbikat!
Nagy Lábú
(180/48)
Pót-ráadás válasz Nem Kis Lábúnak
(mert érzem h nem hiába írok neked ebben a témában és ez szárnyakat ad)
Képzeld, találtam neked 3 indokot a szorgalmas lábnövesztéshez!
1/ tudjuk, nagy lábú nőként büszke lehetsz majd a teljesen ép piskótáidra, de minél nagyobb lesz még a lábad - annál büszkébb, ez logikus összefüggés, nem?
2/ (ez teljesen komoly, nem én találtam ki) a női szépséghez kevés, h akár minden méreted ideális legyen, mert az csak az unalomhoz elég. Kell vmi izgalmas eltérés. Ilyen célra csudajó szerencse a nagy lábméret, mert az nem szépséghiba, nem hiba, hanem egy jópofa érdekesség. Csakhogy a 41-es manapság már túl kicsi eltérést jelent az átlagostól ahhoz, hogy biztosan észrevegyék (pláne ha esetleg magasabb is vagy az átlagnál). Tehát emiatt is jó lenne minél jobban növeszteni még a talpacskáidat.
3/ mért ne járnál kedvébe azoknak a srácoknak, akiknek - nincsenek ám kevesen! épp a nagy lábú lányok tetszenek? (Ebben nincs semmi furcsa, ez ízlés dolga, olyasmi, mikor egyes ffiakat mondjuk csak a vörös hajú nők izgatnak) Természetes h ők is azt mondják, minél nagyobb az a tappancs, annál jobb!
Ugye először még megsértődtél volna, ha azért drukkolok, háromszoros indoklással, h minél tovább nőjön a lábad, de most már nem zavar és mosolyogsz rajta? Ha így van akkor többek közt az én segítségemmel átbillentél a helyes nézőpontba.
Meg azért is jobban jársz (szószerint is) a komoly, nagyobbfajta tappancsoddal, mert ha magas sarkút akarsz hordani néha, amint írod, az óriási megterhelés a lábfejednek, amit egy nyápic kis piskóta nem visel el. Volt egy barátnőm, akinek ilyen volt, és ő maga is picike volt, ezért hordta a magas sarkút, ami szegénynek annyira tönkretette a lábfejét, h már a műtét is szóba jött. De azért még 42-es körüli lábacskákkal dicsekedve is csak módjával azokkal a magas sarkú cipőkkel!
A múltkori végét pontosítom: cipőpróbáláskor nem a nagyobbik választásához kell az igazi lelkierő, hanem ahhoz, hogy NE vedd meg a kisebbiket, amikor nincs nagyobbik... Nagyon bízom benned! Te már tudod, h tilos mondatok az ilyenek: "Micsináljak ha nem lehet nagyobbat kapni" "Majd kitágul!" (nem tágul ki, vagy ritka randa, amikor a nő lába láthatóan kinyomja a jó drága, puha cipőt) vagy ez: "De hát úgy megtetszett az a virágdíszes papucs" NE!
Gondolom, tudnék pár tippet adni, ha akarod, hol található jobban női cipő 41-estől kezdve fölfelé is. Már csak azért is mert nekem se könnyű az óriás férficipővel és sokszor összefüggenek az infók. Ehhez tudni kéne, pesti vagy-e/jársz-e néha Bp-en vagy nem (emailt is írhatsz akár)
Szia illetve sziasztok!!
Nekem van egy női tök jól kinéző 42es puma cipőm 2szer hordtam de nem láttam csak rá 3ad nap h. női cipő:)
ha megszeretnétek nézni képen írjatok email címemre a smidu.pisti@freemail.hu-ra ára 8 ezer ft!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!