Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16 éves lány létemre 41-es a...

16 éves lány létemre 41-es a lábam. Milyen cipőket hordjak?

Figyelt kérdés
Általában azzal szoktam levenni a hangsúlyt a lábméretemről, hogy olyan nadrágot veszek fel ami trapéz szárú és majdnem a cipő órráig ér. De nyáron nem járkálhatok mindig hosszú gatyába. Répa szárú nadrág meg írtó hülyén áll rajtam a nagy talpam miatt. Mit tudnátok ajánlani? Sztem egy magassarkú sem valami szép olyan 41-es méretben :S A lapostalpú nyári cipőkről meg nem is beszélek :S Borzalmasan állnak rajtam. Na meg a strandpapucs... meg az a lábujjközti izé is.. áááhhhh kivagyok akadva, legszívesebben levágnám a lábujjaimat és akkor kisebb lenne. :S
2009. jan. 16. 20:54
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Kedves Nem Kis Lábú!

Jólesett, hogy megköszönted, ezért küldök egy ráadás-választ, ha megengeded.

Bocs, hogy lábnyomorgatással gyanúsítottalak, de veszélyes korba lépsz, mert úgy látom a környezetemben, hogy az ifjú hölgyek konokul ragaszkodnak a cipőnél épp a 16 éves kori lábméretükhöz később is, holott a lábuk lassan, de nő tovább, még felnőttkorban is (nemcsak a csontok, hanem a porcok növekedése is, mittudomén, megvan a magyarázata), és így aztán deformálódik a lábuk. Tudom, azért is kell az elszántság, hogy a 41-esről lemondj a 42-es kedvéért v. a 42-esről a 43-asért, mert állítólag minden számmal megduplázódik a női cipő találás nehézsége, kivéve az edzőcipőt stb. Az is deformálás, ha csak kicsit befele fordul a nagyujjad, engem még az is zavar, ha ilyet látok. De hát megnyugtattál, hogy te soha, szóval te leszel az ép lábfejeddel a ritka kivétel a nagyobb lábú nők közt, és erre igazán büszke lehetsz majd!

Tehát sztem a titkolás fölösleges, sőt visszafele sülhet el. Némelyik butus nő pl. azt hiszi, ha egy-két számmal kisebb szandált, sarut vesz föl, akkor jót tett a szépségének, holott szánalmas, mikor lelóg róla a lába, csak a figyelmet hívja föl. Most láttam egy nagyon magas lányt alul furcsán kiszélesedő szárú farmerban: tiszta öngól, na mér is hord ilyet? Persze odanéz mindenki, szép nagy cipője volt, de teljesen illett a magasságához, nem lett volna vele semmi baj. Sőt engem épp az zavar, és ezt másoktól is hallom, ha egy nőnek a magasságához képest kicsi a lába, az olyan mintha csökevényes lenne v. föl akarna borulni. Tényleg létezik a ffiak hülyéskedése a nagy lábú nőkkel kapcsolatban, de ez olyan színvonalú dolog, mint a szőke nő-viccek, szóval senki se komolyan gondolja.

Mesélhetnék még a legszebbik gimis osztálytársnőmről (167/41-42) aki elejitől kezdve azt a taktikát választotta, h. dicsekedett a lábnagyságával, összeméregette a cipőjét a fiúkéval stb és így előzött meg bármi cikizést. A keze is feltűnő nagy volt, de gyönyörű. Egy osztálykiránduláson fiatal srác volt a buszvezető és az úgy udvarolt neki, hogy a kezeit dicsérte. Én akkor tanultam meg, 16 évesen, hogy ilyesmire is érdemes figyelni egy lányon (+ hogy nem a méret számít). Ki is javítom az előbbi mondatom: nagy volt ÉS gyönyörű. Akárcsak a lábfeje, amit rögtön másnap valami strandon rögtön meg is csodáltam. Érettségin egyébként azzal viccelődött, hogy ő már érett nő lett, mert előző nap megvette az első 43-as cipőjét és az van rajta...

Remélem, alig várod a nyarat, hogy fölvehesd azt a "hárompontos" papucsot és kiderüljön melyik fiú meri először megdicsérni, h. milyen szépségesen hosszú tappancsaid vannak! (mert tényleg van ilyen hatása annak a papucsnak) Persze inkább a papucs legyen egy kicsit nagyobb mint a lábad és nem fordítva, csakis úgy néz ki jól, ezt már tisztáztuk! Papucsból van csomó fajta, ami férfi-női egyforma, nem lehet gond a mérettel. Biztos szép hosszú lábujjaid vannak (azért akartad volna levágni őket), tegyél föl nyáron lábujjgyűrűt, az olyan jópofa! Figyeljenek csak oda és lássák, hogy törődsz a lábaddal és ápolod! És csak vegyék észre, ha akarják, hogy nem az a dögunalmas, átlagos méretű lábad van.

Egy apróság: legújabban a te korodbeli lányoktól hallom, h. így mondják: "hármas lábam van" (mármint 43-as). Mondd így, ha jobban hangzik!

Búcsúzom, de ezentúl cipőpróbálásnál mindig gondolj rám és válaszd bátran és örömmel a nagyobbikat!

Nagy Lábú

(180/48)

2009. febr. 11. 11:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos volt tőled! Köszönöm :))
2009. febr. 13. 10:45
 13/20 anonim válasza:
100%

Pót-ráadás válasz Nem Kis Lábúnak

(mert érzem h nem hiába írok neked ebben a témában és ez szárnyakat ad)

Képzeld, találtam neked 3 indokot a szorgalmas lábnövesztéshez!

1/ tudjuk, nagy lábú nőként büszke lehetsz majd a teljesen ép piskótáidra, de minél nagyobb lesz még a lábad - annál büszkébb, ez logikus összefüggés, nem?

2/ (ez teljesen komoly, nem én találtam ki) a női szépséghez kevés, h akár minden méreted ideális legyen, mert az csak az unalomhoz elég. Kell vmi izgalmas eltérés. Ilyen célra csudajó szerencse a nagy lábméret, mert az nem szépséghiba, nem hiba, hanem egy jópofa érdekesség. Csakhogy a 41-es manapság már túl kicsi eltérést jelent az átlagostól ahhoz, hogy biztosan észrevegyék (pláne ha esetleg magasabb is vagy az átlagnál). Tehát emiatt is jó lenne minél jobban növeszteni még a talpacskáidat.

3/ mért ne járnál kedvébe azoknak a srácoknak, akiknek - nincsenek ám kevesen! épp a nagy lábú lányok tetszenek? (Ebben nincs semmi furcsa, ez ízlés dolga, olyasmi, mikor egyes ffiakat mondjuk csak a vörös hajú nők izgatnak) Természetes h ők is azt mondják, minél nagyobb az a tappancs, annál jobb!

Ugye először még megsértődtél volna, ha azért drukkolok, háromszoros indoklással, h minél tovább nőjön a lábad, de most már nem zavar és mosolyogsz rajta? Ha így van akkor többek közt az én segítségemmel átbillentél a helyes nézőpontba.

Meg azért is jobban jársz (szószerint is) a komoly, nagyobbfajta tappancsoddal, mert ha magas sarkút akarsz hordani néha, amint írod, az óriási megterhelés a lábfejednek, amit egy nyápic kis piskóta nem visel el. Volt egy barátnőm, akinek ilyen volt, és ő maga is picike volt, ezért hordta a magas sarkút, ami szegénynek annyira tönkretette a lábfejét, h már a műtét is szóba jött. De azért még 42-es körüli lábacskákkal dicsekedve is csak módjával azokkal a magas sarkú cipőkkel!

A múltkori végét pontosítom: cipőpróbáláskor nem a nagyobbik választásához kell az igazi lelkierő, hanem ahhoz, hogy NE vedd meg a kisebbiket, amikor nincs nagyobbik... Nagyon bízom benned! Te már tudod, h tilos mondatok az ilyenek: "Micsináljak ha nem lehet nagyobbat kapni" "Majd kitágul!" (nem tágul ki, vagy ritka randa, amikor a nő lába láthatóan kinyomja a jó drága, puha cipőt) vagy ez: "De hát úgy megtetszett az a virágdíszes papucs" NE!

Gondolom, tudnék pár tippet adni, ha akarod, hol található jobban női cipő 41-estől kezdve fölfelé is. Már csak azért is mert nekem se könnyű az óriás férficipővel és sokszor összefüggenek az infók. Ehhez tudni kéne, pesti vagy-e/jársz-e néha Bp-en vagy nem (emailt is írhatsz akár)

2009. febr. 21. 13:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást ismét. Sosem volt még benne a fejemben az hogy akármennyire is nem jön föl a lábamra a cípő akkor is megveszem mert tetszik. Nem! Akár tetszett, de ha nem jó rám nem fogom belepaszírozni akkor sem mert írtó kényelmetlen. A papucsról nem is beszélve. Ha találok egy 39-est ami írtóra tetszik, de csak az a max méret akkor sem veszem meg mert nagyon rondán néz ki mikor lelóg róla a fél lábam elöl-hátul.
2009. febr. 21. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
edzőcipőből olyat keress, ami nem egyszínű, hanem minták, pöttyök vízszintes csíkok vannak, ezek elterelik a figyelmet a lábméretről. Az is jó, ha van 1 mintás cipő, és az orra mondjuk fekete (van ilyen tornacipő pl) az is "lefarag" picit a lábból :P
2009. febr. 27. 16:47
 16/20 anonim válasza:

Szia illetve sziasztok!!

Nekem van egy női tök jól kinéző 42es puma cipőm 2szer hordtam de nem láttam csak rá 3ad nap h. női cipő:)

ha megszeretnétek nézni képen írjatok email címemre a smidu.pisti@freemail.hu-ra ára 8 ezer ft!!!

2009. ápr. 14. 21:38
 17/20 anonim ***** válasza:
hasonló CIPŐben járok :S 14 éves leszek és már most 40-es cipőt hordok. nagyon zavaró tud lenni :( főleg hogy nemtudom kitől örököltem, mert 1ik nagyimnak 35-ös a lába (xD) másiknak 36-os, apámnak 40 (jó, de ő pasi...) anyámnak 38 és így tovább...engem meg már ki*******ul zavar ez a helyzet...:(
2010. ápr. 6. 19:32
 18/20 anonim ***** válasza:
hát én fiu vok 155cm 14éves és 36-37-38 cipőt hordok hugom 10,5éves 170cm 42-43 cipöt hord és kétszer akkora ruhát.a legkisebb lány az osztályból 160cm 39 a lába az iskolában a legnagyobb 8.lány 185cm és 45 cipöt hord.
2010. júl. 17. 00:31
 19/20 anonim ***** válasza:
szia az én hugom 14 éves 190cm és 46 os a lába és papucsokba jár pedig a fiuknál is sokal nagyobb a lába de nem szégyenli.hány centi vagy ?
2010. júl. 22. 23:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én 15 vagyok és nekem is 41es lábam van,és 174cm magas vagyok.Nekem például el kell fogadnom,mert az egész család ilyen nagy lábú.Apám:46,anyum:40,anyu húga:41,mind2 mamám:40...és így tovább.Szóval ezt el kell fogadni,különben ha a családodban sok a nagy lábú akkor azért ha nem akkor te különleges vagy:)
2010. aug. 27. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!