Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz, ha lány létemre...

Nagyon gáz, ha lány létemre ilyen nyakú felsőket hordok? (kép! )

Figyelt kérdés

[link]

Van pár ilyen, háromszög nyakú felsőm, egyszínű hosszuujjú pólók, 1-2 pulcsi, de én lány vagyok, viszont szeretem az ilyen felsőket, nagyon gáz hogy hordom őket? Vajon mit gondolnak az emberek, hogy "úristen férfi felsőt hord" vagy lehet fel sem tűnik nekik?

22L

2009. okt. 4. 16:41
 1/9 A kérdező kommentje:

Bocsi, valami miatt nem jó a link, itt egy másik:

[link]

2009. okt. 4. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
hát,én max alváshoz hordanék ilyet... de ha neked tetszik, és és jól érzed magad benne akkor szard le mások véleményét és hord! amugy itt Irországban ahhol én élek,sok lány hord ilyen felsőket... a mai világban már szerintem semmi sem gáz!
2009. okt. 4. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz én is a háromszögűs felsőt kedvelem, 17L
2009. okt. 4. 16:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Tehát félreértés ne essék: nem mezeket hordok, amit belinkeltem, hanem egyszerű pamut felsőket, tehát ilyen átlag cuccokat, csak éppen egyik-másiknak háromszöges a nyaka.
2009. okt. 4. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
dehogy gáz.
2009. okt. 4. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Szijja:)

Szerintem nem gáz:)Olyan felsőt vegyél fel, amiben jól érzed magad:)Ne mások véleményével foglalkozz, mert akkor nem tudod kiélvezni az életed:)Amúgy szerintem fel sem tűnik, hogy milyen nyaka van a ruhádnak..és én már sok ilyen stílusú NŐI rucit is láttam:)

Ugyhogy semmi gáz:)

18/L

2009. okt. 4. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Imádom a rucikat! Nekem minden ruhadarab tetszik! Nekem is van hasonló. Klaivertos!
2009. okt. 5. 00:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Észre se venném :)

A nők annyi hülye dolgot hordanak, ezt legfeljebb egy másik nő veszi észre. De szerintem ők se.

2009. okt. 5. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:

nemgáz

de azért ne vidd túlzásba azért vegyél fel mást cuccokat is. meg minden csak arra figyelj hogy ne mindig fiús cuccokat vegyél fel

2010. ápr. 11. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!