Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16 éves lány létemre 41-es a...

16 éves lány létemre 41-es a lábam. Milyen cipőket hordjak?

Figyelt kérdés
Általában azzal szoktam levenni a hangsúlyt a lábméretemről, hogy olyan nadrágot veszek fel ami trapéz szárú és majdnem a cipő órráig ér. De nyáron nem járkálhatok mindig hosszú gatyába. Répa szárú nadrág meg írtó hülyén áll rajtam a nagy talpam miatt. Mit tudnátok ajánlani? Sztem egy magassarkú sem valami szép olyan 41-es méretben :S A lapostalpú nyári cipőkről meg nem is beszélek :S Borzalmasan állnak rajtam. Na meg a strandpapucs... meg az a lábujjközti izé is.. áááhhhh kivagyok akadva, legszívesebben levágnám a lábujjaimat és akkor kisebb lenne. :S
2009. jan. 16. 20:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A következőket tudom mondani:

Ugyan olyanokat mint amiket bárki más. Tévedésben vagy, hogy a nagyobb láb gáz. Egyáltalán nem gáz. Egyrészt adottság, másrészt nem hiszem, hogy ezzel bármi gond lenne.

Talán nem tudsz róla, de vannak olyan férfiak, akik lábfétisiszták és odavannak a női lábakért. A nagy női lábakért. Figyelmedbe ajánlom ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__12209..

Az illető szerintem ölni tudna egy olyan lányért mint amilyen te vagy.

Végül megjegyezném, hogy abban a korban vagy, amikor az ember nagyon kritikus magával szemben. Mindenki egy ideális elképzelt emberhez szeretne hasonlítani és ha valahol eltér ettől, akkor azt hiszi, hogy ez "gáz". Nem gáz.

Az igazság az, hogy van olyan ember a világon, aki pont az általad hibának tartott jellemződre van rágerjedve és pont azt szereti.

Képes lennél életed nagy szerelmét elszalasztani csak azért, mert pár centin fennakadsz?

Ugyanmár...

Ha te lennél számomra a tökéletes nő és ennyi lenne a "probléma" (ami nem is probléma), akkor bármikor elfogadnálak.

Ja és még valami. Eddig a nőimnek majd mindnek 36-os lába volt. A mostaninak 39-40. Egyáltalán nincs vele semmi baj, sőt... Csókolgatom rendesen a talpát, ugyanis imádom.

Remélem megnyugtattalak. Ki azokkal a lábakkal, légy büszke magadra! Szép vagy! Aki mást mond az csak irígységből teszi! :)

2009. jan. 16. 21:42
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy cipőben járunk, hogy stílusos legyek, ugyanis az én lábam 40es, és nő vagyok.

hát igen, muszáj csalnunk. ha magas vagy mint én, akor nem olyan feltűnő a nagy lábméret. én a következőket tapasztaltam: hord sötét cipőket, amiknek tömpe orruk van. még novemberben vettem egy fekete, kerek orrú csizmát a Deichmannban, és annyira kicsinek tűnt benne a lábam, hogy anyukám sem hitt a szemének.

továbbá ellentmonásos, de hordj keskeny, kecses sportcipőket! nekem ezek is kicsinyítik! a tornacipőket kerüld nagy ívben, én vettem egyet, de úgy néz ki benne a lábam, mint egy nyúlnak.

de a legfontosabb: ne szégyelld a lábaidat. ha kevesebbet foglalkozol a nagy mérettel, előbb utóbb természetes lesz, hogy kicsit nagyobb, és már fel se fog tűnni.

2009. jan. 16. 22:12
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

figyi csajszi:) az előttem szóónak tökre igaza van...15éves vagyok és 40-es lábam van 176 cm vagyok.nekem volt már oylan hogy nagyot nézett egy pasi mikor meghallotta de azért nem hagy ott meg nema lábad érdekli hidd el.és cipőő az meg most nagyon divat a kerekitett orrú meg a nyáron is votl hogy nincs orra szerintem bármely magassarkút felvehetsz ami nem hegyes sött még ezek optikailag kisebbitik is ez pont nekünk való:Pcsizmába is nekem iylen van.mondjuk ez nem olyan de azért remélem tudod miről bezsélek:) hát sok sikert a csaláshoz puszii

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/2158312.jpg

2009. jan. 16. 22:26
 4/20 anonim ***** válasza:
66%

Szia

Én 19 vagyok, de már kb 16 évesen is nagy lábam volt. Most 40-41-42es cipőt hordok. Mondjuk, hogy 41-es a lábam ja és lány vagyok én is. Apámnak is kisebb a lába! Hát ez van, mit csináljak...

Én már megszoktam, sportcipőket hordok, amik színesek, feltűnőek és az eleje kicsit olyan kerek, tehát kisebbnek néz ki a lábam. Vagy elegáns fekete bőrcipőket, aminek szögletes az eleje. Magassarkút életemben nem vettem még fel, nagyrészt mert nem ment bele a lábam :D én ezekre a fekete bőrcipőkre rá vagyok kattanva annyira szépek számomra :) És jól is állnak, már eszembe sincs, hogy nagy a lábam. Most is nőtt még picit :s nagyon nehezen kapok cipőt magamra, de nem érdekel ha másnem akkor majd csináltatok méretre, cipőm úgyis lesz, mezítláb nem járhatok.

Nekem a nyári papucsok se néztek ki rosszul. Nem szandál, hanem lapos papucs. De nem az az otthoni, hanem rendes utcai. Régen szoknyával hordtam és jó volt.

Ezt én is hallottam, hogy sok pasi lábfetisiszta. Őszintén engem ez nagyon zavar és félek az ilyenektől :D kiráz a hideg tőlük, megrugdosnám ha valaki nyalogatni akarná a lábaimat. Nem fogok tudni aludni most már...

Régen engem is zavart, hogy nagy a lábam de majd megszokod te is és nem fog érdekelni. Paris Hiltonnak is 41es a lába ha jól tudom... és én még alacsony is vagyok nagyon és egy kicsit kövér is. Gondolhatod...

2009. jan. 16. 23:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, én 14 éves vagyok és már 42-es a lábam. :/ (170 centi vagyok)

Elég kényelmetlen a helyzetem, mert alig van csinos női cipő ekkora méretben. Szóval nekem ez a fő problémám, nem az, hogy most nagynak tűnik-e vagy sem.

Szerintem légy optimista, vegyél egy nagy levegőt és fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Én nyáron strandpapucsban mászkálok meg ilyenek és nem zavar, hogy ki mit gondol. :) A lényeg, hogy jól érezzem magam. ^^

De valójában az az igazság, hogy a természetes lábméretek mércéi már kicsit eltolódtak. Szóval ma már sokkal több a "nagy lábú" lány. És erre a cipőgyártók is igazán ráébredhetnének már! :)

2009. jan. 17. 09:58
 6/20 A kérdező kommentje:

Igen nekem is az a gondom, hogy sose találok normális méretű cipőt. Ha meg van is az olyan mint egy csónak.

Igen én is olyan lekerekített cipőket hordok. Mostanában elgondolkodtam azon hogy olyan csizmát horok majd ami a tetejétől az aljáig szőrős és abba beletűrni a nadrágot. Szerintetek?

Amúgy köszönöm a válaszokat, nagyon tetszettek :)

2009. jan. 17. 11:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy írjon már a másik oldal is :P. Nehogy azt higyjétek, hogy akinek kicsi a lába az jobb helyzetben van. Nekem 35-ös a lábam ami még gyerekosztály a legtöbb helyen... és milyen rossz mikor megyek cipőt venni és amilyet szeretnék az összesből vagy 40-es vagy 37-es van :S, még 36-osat is alig találok :S! Bár mondjuk én 153cm vagyok 17éves szal... nem gáz a magasságomhoz a kicsi láb, csak a cipők...
2009. jan. 17. 19:37
 8/20 anonim ***** válasza:
60%
a magassarku kicsinyiti a labat .. olvastam h paris hilton is foleg azert hord magassarkut mert 42es a laba :)
2009. jan. 24. 00:23
 9/20 anonim válasza:
100%
Szia, kedves Nem Kis Lábú! Szerintem a legfontosabb az, hogy sose hordjál olyan cipőt, amiben nem fér el bőven és kényelmesen a lábad, mert különben akár pár hónap alatt, egyetlen szűk cipővel egy életre összenyomoríthatod a lábfejedet! Neked még biztosan nő a lábad, ha lassabban is, ezért nem szabad leragadni a 41-esnél, ha nem elég már, akkor vegyél 42-est vagy 43-ast, még akkor is, ha azt nehezebb találni, tessék utánajárni, fölpróbálni mindig a nagyobbat is, pl. a nagy cipőáruházakban. Ne a számozáshoz ragaszkodj, nem az az érdekes, hányas szám van ráírva, néha elég a szokásos, néha nagyobb kell. Ne szorítsa még a kisujjad se, az is maradjon szép. Legyél erre kényes, hidd el, megéri! Én ffiszemmel nézve aszondom, bármelyik fiú inkább egy egészséges és jó formájú 42-es piskótát választana, nem pedig mondjuk egy bütykös, szűk cipőktől tönkretett 39-est. Soha egy srác se fogja azt mondani rólad őszintén, h. milyen helyes lány, csak ne lenne olyan nagy lába! Ez képtelenség, hülyeség, ilyen nem létezik. A lábimádás dologgal nem kell törődnöd, de az tény, h. előbb-utóbb minden srác, akit majd érdekelsz, meg fogja nézni a lábfejed (van akit jobban érdekel, van akit kevésbé, ennyi az egész), és akkor ne kelljen szégyellned, h. nem egészséges, mint szomorú módon a legtöbb nagy lábú nőé. Van olyan lányismerősöm, aki most már nagyon megbánta, h. anyukája mindig szörnyűködött, milyen nagy lába van a kislányának, ahelyett hogy elvitte volna olyan cipőboltba, ahol nagy méreteket kapni, és most itt a végeredmény, nyáron nem is mer papucsot hordani. Még ő irigyli az egyik 170 centis (egyébként tök karcsú és világszép) barátnőjét, aki nyugodtan hordja a 43-as nyitott férfipapucsait, mert korábban sose próbálta titkolni a lábméretét... Tanulj a mások kárán! Remélem, meggyőztelek!
2009. febr. 5. 12:33
 10/20 A kérdező kommentje:
Sosem vettem még fel kisebb méretet és eszem ágában sincs felvenni nemhogy még hordani. Amúgy köszönöm a bíztatást =)
2009. febr. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!