Szerintetek jó ötlet? Xd vagy gagyi lenne? : S
sziasztok.
az a helyzet hogy ahogy nézem a mai öltözködésű lányok/fiúkat nagyon régen felkapott a torna converse cipő.nekem is iszonyúan tetszik de már az nem hogy mindenkinek a lábán ilyet látok.akarok egyet de nincs rá annyi pénzem.ezért XDDD venni akarok egy sima torna cipőt amin nincsen converse jel (magasszárú fehérben.hol lehet ilyet kapni?hány forint?
na és.mivel nagyon jól tudok rajzolni bármit lerajzolok ezért akarok rá rajzolni mintát (nem converse jelet)hanem egy graffitit vagy mesefigurát vagy akármit:D
szóval meglehetne ezt oldaani és nem lenne gáz?:OOO
köszönöm a válaszokat :D
15/L
köszönöm a választ :)
hát jó festékem van hozzá :)
de még várok válaszokat.:)
Erre már én is gondoltam, csak én nem tudok rajzoli:D
De az is egyedi, ha a saját nevedet graffitized rá(:
köszönöm:d
hát sztem jólesz ;DDD
Nekem tetszik,főleg ha van vmi egyedi ötleted.
Én is megcsinálnám,csak a rajztudásomra még egy papírdarabot is sajnálok,nemhogy cipőt :')
Egyszer énis csináltam hasnolót. Csak én ruhafestéket vettem párszáz forintért. Mindent be a mosógépbe és kész is a kívánt szín.
Egyépként kínaiba tudsz kapni sima fehér tornacipőt kb. 500-600 ft-ért. Aztán (mivel gondolom nem fogod megmosni a cipőd) használhatsz jóminőségű festéket festéket :)
Mi van ? Mi nem tetszik a válaszomon ?
Ha nem akar Converse-t, akkor minek hamisít ? én sem rajzolok egy pipát egy full egyszerű cipőre, csakmert NIKE-ot akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!