Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jó ötlet? Xd vagy...

Szerintetek jó ötlet? Xd vagy gagyi lenne? : S

Figyelt kérdés

sziasztok.

az a helyzet hogy ahogy nézem a mai öltözködésű lányok/fiúkat nagyon régen felkapott a torna converse cipő.nekem is iszonyúan tetszik de már az nem hogy mindenkinek a lábán ilyet látok.akarok egyet de nincs rá annyi pénzem.ezért XDDD venni akarok egy sima torna cipőt amin nincsen converse jel (magasszárú fehérben.hol lehet ilyet kapni?hány forint?

na és.mivel nagyon jól tudok rajzolni bármit lerajzolok ezért akarok rá rajzolni mintát (nem converse jelet)hanem egy graffitit vagy mesefigurát vagy akármit:D

szóval meglehetne ezt oldaani és nem lenne gáz?:OOO

köszönöm a válaszokat :D

15/L

2010. nov. 25. 17:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon jo otlet, csak elso mosasnal kijon az egesz minta ha nem megfelelo festekkel csinalod
2010. nov. 25. 17:21
 2/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ :)

hát jó festékem van hozzá :)

de még várok válaszokat.:)

2010. nov. 25. 17:24
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem jó gagyi lesz..bár a tornacipő maga egy tragédia számomra
2010. nov. 25. 17:24
 4/15 anonim válasza:
100%

Erre már én is gondoltam, csak én nem tudok rajzoli:D

De az is egyedi, ha a saját nevedet graffitized rá(:

2010. nov. 25. 17:25
 5/15 A kérdező kommentje:

köszönöm:d

hát sztem jólesz ;DDD

2010. nov. 25. 17:44
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Gagyi...Ez olyan, mintha mondjuk egy kínai hamisítványt vennél, mondjunk Comvers-t. De ezt mondhatnám akár Adidasssal vagy bármi mással is.
2010. nov. 25. 17:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik,főleg ha van vmi egyedi ötleted.

Én is megcsinálnám,csak a rajztudásomra még egy papírdarabot is sajnálok,nemhogy cipőt :')

2010. nov. 25. 18:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer énis csináltam hasnolót. Csak én ruhafestéket vettem párszáz forintért. Mindent be a mosógépbe és kész is a kívánt szín.

Egyépként kínaiba tudsz kapni sima fehér tornacipőt kb. 500-600 ft-ért. Aztán (mivel gondolom nem fogod megmosni a cipőd) használhatsz jóminőségű festéket festéket :)

2010. nov. 25. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Persze. Nem tudtam hogy a tornacipő az eggyé vált a converse-zel. Ez a márka még nem is létezett, mikor a tornacipő már terjedt. Ami nem converse, az már nem is tornacipő, meg nem is nézhet ki jól? Ajj mááárr....
2010. nov. 25. 19:06
 10/15 anonim ***** válasza:
46%

Mi van ? Mi nem tetszik a válaszomon ?

Ha nem akar Converse-t, akkor minek hamisít ? én sem rajzolok egy pipát egy full egyszerű cipőre, csakmert NIKE-ot akarok...

2010. nov. 25. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!