Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy farmeren lehet látni,...

Egy farmeren lehet látni, hogy minőségi vagy gagyi kínai?

Figyelt kérdés
Ne egy agyoncsicsázott farmerre gondoljatok, hanem egy egyszerű enyhén koptatottra, amit 3000 -ért vettem a kínaiban. Tudom, hogy egy minőségi 30.000 -nél kezdődik, de szerintem csak a márkát kell megfizetni...
2011. okt. 20. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Ne dőlj be a "márkáknak"! Azokat is Kínában gyártják, csak más címkét tesznek rá. Én akkor sem adnék 30ezret egy nadrágért, ha mellette találnám! Nekem a legtöbb ilyen holmim turkálóból van és ha megdicsérik, még büszke is vagyok rá, milyen olcsón szereztem! :)
2011. okt. 20. 11:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, amin lehet, van, amin nem, ilyen egyszerű. Lehet teljesen jókat is kifogni, bár a legtöbbnek iszonyú az anyaga, és pár mosás után sajnos látszik a különbség.
2011. okt. 20. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akinek van hozzá szeme, az látja. Az emberek többsége viszont nem.

Viszont az azért túlzás, hogy csak a márkát fizeted, egy jó farmert sokszor annyi ideig tudsz hordani, mint egy kínait, ami rövid idő után képes teljesen eldeformálódni.

2011. okt. 20. 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a 30 ezer forintos markas farmer es a 3 ezer forintos kinai kozott van kulonbseg, de a legtobb ember nem ebbol a kettobol valaszt, hanem a 8-12 ezer forintos elterjed uzlethalozatokban vett farmer es a 3000 forintos kinai kozott.

Gondolok itt a terranova, new yorker, bershka, zara, stb uzletekre.

Es nem, ekozott a ketto kozott sokszor nincs kulonbseg. A terranovaban, de a zaraban is probaltam mar nagyon elcs.szett szabasu, vagy papirvekony anyagu farmert is, a kinaiban is talalni hasonlot, de vettem mar ott vastag, rugalmas anyagu, jo szabasut is. Es nincs minden kinai boltos farmer agyondiszitve. En utalom a a csillogo kovet, himzest, hatalmas zsebet, tul eros koptatast, stb a farmergatyan, kerulom is oket, de talalni jot a kinaiban is.

2011. okt. 20. 13:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 20. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:

A legdrágább farmerem talán 5500 Ft-ért vettem, csak a viszonyítás miatt írtam le (igen, szinte mindet kínaiban vettem, vagy a vaterán, mivel erre van pénzem...)

Lényeg, hogy vettem már 3E környékén olyan farmert, ami pár hordás után szinte átlátszott, és olyat is, amit több évig tudtam hordani.

2011. okt. 21. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
LEHET látni, én mindig észreveszem..viszont a Retro Jeans farmerek is kínaiak:D
2011. nov. 15. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Sztem ugyan úgy vannak márkás és gáz farmerok, mint a kínaiban.
2011. nov. 22. 11:30
 9/11 anonim ***** válasza:

En Zaras nadragokat hordok, bar egy ideje nagyon elcseszettek a nadragjai..nem talalok nekem valot..regen meg donteni sr tudtam..:/

En piacon szoktam latni jokat, csak ritkan megyek arra meg.most telen annyira nehezen veszem ra magam h ott a hidegbe probalgassak. .Pedig sztem ott vannak jok...anno rovidnadragot vettem piacon es sokkal jobban szeretem mint a new yorkerest...sokkal jobb az anyaga, fazonja es 5-6ezer helyett 3ezer volt csak.:) Megeri korbe nezni szerintem.:)

2011. nov. 22. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, látni, de engem nem izgat. A férjem csak Levi'st hajlandó felvenni, nekem tökmindegy. Az övé lényegesen tovább tart, pedig otthon is azt hordja. Nekem meg foszlanak szét. SOKKAL tartósabb és elegánsabb egy drágább, de ez nem azt jelenti, hogy egy olcsóbb darab nem állhat jól. Vannak olcsóbb farmerboltok, ott érdemes nézelődni, pl. Casucci.
2012. jan. 18. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!