Egy farmeren lehet látni, hogy minőségi vagy gagyi kínai?
Akinek van hozzá szeme, az látja. Az emberek többsége viszont nem.
Viszont az azért túlzás, hogy csak a márkát fizeted, egy jó farmert sokszor annyi ideig tudsz hordani, mint egy kínait, ami rövid idő után képes teljesen eldeformálódni.
Lehet, hogy a 30 ezer forintos markas farmer es a 3 ezer forintos kinai kozott van kulonbseg, de a legtobb ember nem ebbol a kettobol valaszt, hanem a 8-12 ezer forintos elterjed uzlethalozatokban vett farmer es a 3000 forintos kinai kozott.
Gondolok itt a terranova, new yorker, bershka, zara, stb uzletekre.
Es nem, ekozott a ketto kozott sokszor nincs kulonbseg. A terranovaban, de a zaraban is probaltam mar nagyon elcs.szett szabasu, vagy papirvekony anyagu farmert is, a kinaiban is talalni hasonlot, de vettem mar ott vastag, rugalmas anyagu, jo szabasut is. Es nincs minden kinai boltos farmer agyondiszitve. En utalom a a csillogo kovet, himzest, hatalmas zsebet, tul eros koptatast, stb a farmergatyan, kerulom is oket, de talalni jot a kinaiban is.
A legdrágább farmerem talán 5500 Ft-ért vettem, csak a viszonyítás miatt írtam le (igen, szinte mindet kínaiban vettem, vagy a vaterán, mivel erre van pénzem...)
Lényeg, hogy vettem már 3E környékén olyan farmert, ami pár hordás után szinte átlátszott, és olyat is, amit több évig tudtam hordani.
En Zaras nadragokat hordok, bar egy ideje nagyon elcseszettek a nadragjai..nem talalok nekem valot..regen meg donteni sr tudtam..:/
En piacon szoktam latni jokat, csak ritkan megyek arra meg.most telen annyira nehezen veszem ra magam h ott a hidegbe probalgassak. .Pedig sztem ott vannak jok...anno rovidnadragot vettem piacon es sokkal jobban szeretem mint a new yorkerest...sokkal jobb az anyaga, fazonja es 5-6ezer helyett 3ezer volt csak.:) Megeri korbe nezni szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!