HELP! Kilós vagy darabos turi?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem, hogy a kilós vagy a darabos turiban van több márkás ruha?
sok helyen olvastam, hogy ilyen márka-olyan márka, de azt sehol sem láttam, hogy milyen turiból van.
segítség?!
2010. nov. 19. 19:40
1/9 anonim válasza:
attl függ hol találsz szép daraboka ha mind2-ben akk kilós (ált. olcsóbb)
2/9 anonim válasza:
a kilós olcsóbb és ugyanúgy megtalálhatók márkás darabok. én sokat szoktam találni.. :)
*L
3/9 A kérdező kommentje:
de hol van több márkás?
2010. nov. 20. 12:02
4/9 anonim válasza:
ugyanannyi található mindkét helyen szerintem. ne szemezgetik ki h hopp ez márkás akkor ne adjuk el. a másik meg az, h neked mi számít márkának? a magyar boltokban kapható márkák(pl. adidas, puma....), vagy a külföldi(angol márkák)(pl. dorothy perkins, next....)
5/9 A kérdező kommentje:
hát amik mo-n nagyon elterjedtek, + a nagyobb angol márkákra gondoltam :)
2010. nov. 21. 14:26
6/9 anonim válasza:
mind a kettőben ugyanolyan arányban megtalálhatók, csak a kilósban olcsóbb.
7/9 anonim válasza:
Én múltkor a darabosban ugyanannyiért vettem egy pulcsit, mint mondjuk egy plázában. (3000ft)
8/9 anonim válasza:
Mindkét helyen találhatsz márkás ruhákat. A kilósnak az előnye, hogy ugye jóval olcsóbb, viszont (legalábbis velem általában ez van) sokáig kell bogarásznod a sok ládában, mire találsz valami jót, mert elég sok használhatalan rongyot is bedobálnak... A vállfásban meg könnyebben átlátod a kínálatot, viszont jóval drágább, majdhogynem újat vehetnél már abból az árból. Szerintem próbálkozz inkább a kilósban, ha van annyi időd és türelmed, jó cuccokat lehet találni ;).
9/9 anonim válasza:
Általában ugyanazok a márkák vannak a kilósban és darabárasban is. Nekem az a tapasztalatom (elsősorban Hádákba járok), hogy a kilósban sokkal több az ócskább, hibás cucc, jobban "át kell túrni" a kínálatot, ezért több időt kell rászánni, viszont olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!