A darabos vagy a kilós turkálók a jobbak?
miért? hol szoktak átlagban jobb/márkásabb ruhák lenni? tudok esetleg valami jó turkálót szolnokon?
(ha nem vagytok szolnokiak, a többi kérdésre akkor is válaszoljatok!)
Darabáras.
Igazából nem a csóróság miatt járok turiba, hanem mert amit lehet megveszem harmad- negyedáron mint amennyibe a Zaraban kerül pl. és akkor azt a pénzt, amit így megspórolok, azt elköltöm másra, amit turiban nem tudok megvenni :)
Pesthez közel élek, Pestre járok be turiba is, Aréna Pláza is a kedvenc helyem így Szolnoki kérdéssel kapcsolatban nem tudok válaszolni.
Amúgy a kilósok is sokszor csalóka, 1 kiló ruha nem sok, főleg ebben a téli szezonban. 2-3 pamutkardigán és ott is vagy az 1 kilónál, ami itt a pesti Hádákban 2490 Ft.
Darabárasokban sem sokkal többe kerül, viszont nincs tömeg, sokkal kulturáltabban tudsz vásárolni.
Én még az "elit" darabáras, igényes turikban pl. cigányt nem láttam, ahogy csövesnek kinéző embereket sem, hanem kivétel nélkül jólöltözött fiatalokat, sőt középkorúakat is, akik a plázás cuccaikat vegyítik turis gyöngyszemekkel (ahogy én is).
előző nemértem minek válaszol.. na mindegy.
én mindkét fajtába járok, a legnagyob különbség szerintem az, hogy a kilósban sok szakadt, rossz ruhán kell áttúrni amíg találsz egy jót, de sokkal olcsóbban megkaphatod. a darabosban valaki már előre kiválogatta a jobb darabokat, ezért ott kevesebb idő alatt is jó dolgokat találsz, de persze drágábban.
Vagy apucika veszi :D szánalmas vagy első
Amúgy szerinte a darabárasban vannak márkásabbak de azért néha a kilósban is lehet találni.. akkor kell menni mikor hozzák az új árut(aznap mikor a legdrágább a kilója) korán reggel nyitásra és akkor majdnem biztos, hogy sikerrel jársz :))
13:03- as vagyok, igen utolsó igazad van, és is ezért lettem darabáras pártoló, mert sok sok hülyeséget megvettem a kilósban, amit "nem lehet otthagyni" aztán végül kidobtam vagy elajándékoztam. És kiszámolva nem voltak olyan olcsók.
Összegezve amit eddig elköltöttem darabárasban sokkal jobban megérte mint a kilós vásárlásaim összege, mert alig van cuccom a kilósból (mert a nagyját kidobtam) míg pl. most egy egy darabárasban vett felső van rajtam, ami tök jó és szeretem. Azok, mivel sokkal különlegesebb darabok, tényleg értékesek a számomra, ellentétben egy kilósban vett sima pamutpulcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!