Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A darabos vagy a kilós turkáló...

A darabos vagy a kilós turkálók a jobbak?

Figyelt kérdés

miért? hol szoktak átlagban jobb/márkásabb ruhák lenni? tudok esetleg valami jó turkálót szolnokon?

(ha nem vagytok szolnokiak, a többi kérdésre akkor is válaszoljatok!)

2010. okt. 31. 12:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
0%
neke csak arra van pénzed??? csöves!
2010. okt. 31. 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
neked meg anyád veszi első
2010. okt. 31. 13:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Darabáras.

Igazából nem a csóróság miatt járok turiba, hanem mert amit lehet megveszem harmad- negyedáron mint amennyibe a Zaraban kerül pl. és akkor azt a pénzt, amit így megspórolok, azt elköltöm másra, amit turiban nem tudok megvenni :)

Pesthez közel élek, Pestre járok be turiba is, Aréna Pláza is a kedvenc helyem így Szolnoki kérdéssel kapcsolatban nem tudok válaszolni.

Amúgy a kilósok is sokszor csalóka, 1 kiló ruha nem sok, főleg ebben a téli szezonban. 2-3 pamutkardigán és ott is vagy az 1 kilónál, ami itt a pesti Hádákban 2490 Ft.

Darabárasokban sem sokkal többe kerül, viszont nincs tömeg, sokkal kulturáltabban tudsz vásárolni.

Én még az "elit" darabáras, igényes turikban pl. cigányt nem láttam, ahogy csövesnek kinéző embereket sem, hanem kivétel nélkül jólöltözött fiatalokat, sőt középkorúakat is, akik a plázás cuccaikat vegyítik turis gyöngyszemekkel (ahogy én is).

2010. okt. 31. 13:03
 4/13 anonim ***** válasza:

előző nemértem minek válaszol.. na mindegy.

én mindkét fajtába járok, a legnagyob különbség szerintem az, hogy a kilósban sok szakadt, rossz ruhán kell áttúrni amíg találsz egy jót, de sokkal olcsóbban megkaphatod. a darabosban valaki már előre kiválogatta a jobb darabokat, ezért ott kevesebb idő alatt is jó dolgokat találsz, de persze drágábban.

2010. okt. 31. 13:03
 5/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok. * bocsi elsőt nemértem miért válaszol :D
2010. okt. 31. 13:05
 6/13 anonim ***** válasza:
nem értem eggyesek miért szolnak bele.hogy csöves a turis tucc.majd ha ö veszi saját magának a megkeresset pénzéböl.szólhat.
2010. okt. 31. 13:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Vagy apucika veszi :D szánalmas vagy első

Amúgy szerinte a darabárasban vannak márkásabbak de azért néha a kilósban is lehet találni.. akkor kell menni mikor hozzák az új árut(aznap mikor a legdrágább a kilója) korán reggel nyitásra és akkor majdnem biztos, hogy sikerrel jársz :))

2010. okt. 31. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is a darabosra szavazok, mert így csak azt veszem meg, ami tényleg tetszik és szükség is van rá, nem eshetek abba a hibába, hogy á, még egy póló belefér, aztán porosodik évekig a szekrényben.
2010. okt. 31. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:

13:03- as vagyok, igen utolsó igazad van, és is ezért lettem darabáras pártoló, mert sok sok hülyeséget megvettem a kilósban, amit "nem lehet otthagyni" aztán végül kidobtam vagy elajándékoztam. És kiszámolva nem voltak olyan olcsók.

Összegezve amit eddig elköltöttem darabárasban sokkal jobban megérte mint a kilós vásárlásaim összege, mert alig van cuccom a kilósból (mert a nagyját kidobtam) míg pl. most egy egy darabárasban vett felső van rajtam, ami tök jó és szeretem. Azok, mivel sokkal különlegesebb darabok, tényleg értékesek a számomra, ellentétben egy kilósban vett sima pamutpulcsi.

2010. okt. 31. 13:24
 10/13 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem a pénz miatt megyek turkálóba, hanem azért, mert ha ott veszek 1-2 ruhát, 99%, hogy ugyanaz nem fog velem szembejönni az utcán nem úgy, mintha megveszek a plázában 4-5ezer forintért egy pólót és hazafelé menet 3 ugyanolyan jön velem szembe...
2010. okt. 31. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!