Ki szoktál öltözni Karácsonykor?
Figyelt kérdés
Nem, nem készülök rá, :) csak érdekel, mert sok helyen látni, hogy az emberek olyankor kicsípik magukat pl. a vacsorához (mondjuk fényes anyagú ruha stb). Ti is?2010. nov. 16. 19:08
11/14 anonim válasza:
Nekem fontos ünnep a karácsony, szeretem megadni a módját, így mértékkel ki szoktam öltözni-kb. úgy, mint színházba mondjuk (szval ne kisestélyire meg ilyenekre tessék gondolni :D).
13/14 anonim válasza:
mi se szoktunk sőt mikor jönnek a rokonok mindenki kiöltözik csak a mi családunk nem
14/14 anonim válasza:
Családi "balhén" felveszek egy farmert, egy pólót, egy pulcsit mint mindig.
Otthon meg szokás szerint macskanadrágba és kinyúlt zenekaros pólókba feszitek. :D
Nem szeretek kiöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!