Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket is bosszant hogy a...

Titeket is bosszant hogy a hideg miatt a fiókban maradnak a haspólók?

Figyelt kérdés
Én nagyon örülnék ha már lehetne bennük járni.

ápr. 1. 10:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Minél tovább maradjon hideg. Nincs bosszantóbb, mikor madárfüttyös 25 fokban ottbent kell maradni a 4 fal között iskola/munka miatt.
ápr. 2. 07:53
 12/18 anonim ***** válasza:

12 éves korom óta nem hordok haspólót, szóval nekem tökmindegy.

(Amúgy aki akar az tudja hordani, csak kintre nyilván kell egy pulcsi / dzseki. De most hogy tizen-x fokok vannak napközben, sok helyen úgy fűtenek továbbra is mintha -20 lenne, én is ujjatlan trikóban járok, szóval aki szereti a haspólót az beltérre simán tudja hordani.)

ápr. 2. 08:09
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Lesz*rom hogy megfáztok, meg hogy hideg van. Tessék szépen vegyétek elő, és lehetőleg olyan helyen hordjátok, ahol ott vagyok én is!
ápr. 2. 17:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés. Miért? mi a jó abban hogy minden jött ment aki szembe jön veled, látja a körbe teljesen a hasadat&köldöködet?

Miért éreznek ennyire késztetést a lányok arra, hogy kirakják az utcán a hasukat köldöküket. Érdekes módon a fiúk 99%a kibírja hogy ne mutogassa magát, a legnagyobb meleg időkben is.

Csak szólok, nem provokálok, csak tényleg nem értem ezt az egészet.

Amúgy az én lány ismerősöm már 1 hónappal ezelőtt is elkezdte ezt.

ápr. 3. 12:26
 15/18 Metionin ***** válasza:
50%

#14. Van az a hőmérséklet, amikor a lehető legkevesebb ruhát veszem fel anélkül, hogy közszemérmet sértenék. A hasam nem sért közszemérmet. A másik, hogy amikor biciklizek a melegben, jó érzés hogy a hasamat/hátamat is éri a menetszél, a hátul kivágott pólókat is ezért szeretem nyáron. Hogy ki látja, nem látja éppenpont leszarom, felnőtt vagyok nem tini, rég nem érdekel már, hogy az utcán ki mit szól az öltözékemhez.

A fiúkat meg sajnálom, hogy ilyen hülye a férfi ruhák divatja, hogy nyáron is be kell öltözniük. Bár van nekik is az a hatalmas hónaljkivágású atléta meg társaik, na az kb. a haspóló férfi megfelelője. Meg elég sokszor mászkálnak félpucéran is az utcán.

ápr. 3. 13:00
 16/18 anonim ***** válasza:

15

Igen azt értem, amikor nagyon meleg van, én is ilyenkor szívesen hordanék valami olyat amiben nem sülök meg a melegben, de fiúként ez nem elfogadott. (félpucéran pedig kb soha nem látok fiatal fiúkat, és őszintén én sem szeretnék póló nélkül járni, meg amúgyis elítélnének)

De főleg azt nem értem, mint amilyen a kérdező, hogyha nincs olyan meleg, akkor miért kell a haspóló? mint mondtam lány ismerősöm már 1 hónappal ezelőtt is ebben "feszített". alig várják a lányok, hogy tudják hordani az ilyen "villantós" ruhákat 🤔

Szerintem az még a nagyon feltűnő, amikor nagyon rövid alsókkal hordanak haspólót.

ápr. 3. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:

16.

Ezek ilyenek. Szept végén meg azt várják, mikor lehet végre csizmázni meg nagykabátozni. Ha 2 hónappal el lenne tolva, rendben lenne az év.

ápr. 3. 16:07
 18/18 Metionin ***** válasza:
54%

#16. Sokan szimplán a divat miatt hordják, főleg azok, akiken nem is áll jól. Nem kell értelmet keresni benne, amikor tini voltam is divat volt a rövid felső a csípőgatyával, abból a has alsó rész lógott ki. Télen is olyan rövid kabátokban voltak a lányok, az osztálytársaim a radiátoron kotlottak minden szünetben, majd kifagytak de hordták, mert divat volt. Mindig van valami ilyen a divatban, hogy kint van valami, volt (vagy van még?) a kilógó boka, a kabát alá crop top, ezután is lesz ha erről leszoknak.

Sokszor amúgy bosszant, mert emiatt szinte minden felső rövid a boltokban, nekem meg bőven elég az a haspóló mennyiség, amit már birtoklok nyárra, nem akarom a hosszú ujjú felsőkből vagy akár a vastag pulóverből kilógatni a hasam. De ezeket is veszik, mert árulják, van rá kereslet.

ápr. 3. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!