Miért vannak lányok ilyenkor haspólóban?
Figyelt kérdés
Most a hétvégén, hogy kicsit jobb lett az idő (0 fok helyett 5), egyből megjelentek a haspólós lányok. Csajok, mégis mi vesz rá titeket erre? Tök nyilvánvaló hogy hideg van hozzá és meg fogtok fázni.tegnap 08:57
1/9 47. válasza:
Hogy hízzanak úszógumira, ahol fázik a test, oda jobban növeszt zsírt.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 ezt nem értem, szerintem épp a lapos hasú nők viselik hogy mutogassák magukat, szóval nem hinném hogy hízni akarnának ott
tegnap 09:05
6/9 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy ez gyakori jelenség lenne ilyenkor. A többség még mindig kabátban van.
Akinek meg az a célja, hogy felfázzon egy életre, jó nagy agyhalott liba. Belőlük viszont nincs kevés sajnos. A divatért mindent, de a hosszabb távú következményekre nem gondolnak.
7/9 Metionin válasza:
Divat. Azén tinikoromban a csípőnadrág miatt az úszógumi volt kint, ugyanígy télen is. Az osztálytársaim minden szünetben a radiátoron kotlottak, mert majd kifagytak de a derekuk kint volt, mert az volt a menő. Ha valami épp menő, leszarják hogy nem illik az időjáráshoz.
8/9 anonim válasza:
Mert ez tetszik nekik. Ha kimennek, felveszik rá a kabátot. Az utcán még nem járkálnak úgy, legalábbis én egyet sem láttam
9/9 A kérdező kommentje:
Hát én azért láttam egyet-kettőt az utcán is. Igaz, hogy csak egy vékony csíkon nem volt ruha, de haspólóban voltak.
tegnap 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!