Az olyan nő aki haspólóban jár, az férfiba olyan mint aki félpucéran jár? (Póló nélkül)
A megfelelőjére gondolok.
De inkább csak tinilányok járnak így, fiúkat nem annyira látok félpucéran
Úgy gondolom, hogy a félmeztelen férfi viselet női megfelelője az, ha a hölgyön csak melltartó, bikinifelső vagy azzal azonos méretű, csak a melleket fedő top van. Egy haspóló általában ennél valamivel többet takar és úgy vettem észre, hogy mostanában a tinilányok általános viselete lett.
Amúgy szabadban, megfelelő környezetben miért ne lehetne egy jó testű férfi félmeztelenül?
Na, nekem meg a mostani 5 számmal nagyobb ruhát húzok magamra, az agyon szaggatott ruhák és a bokavillantás a gáz "divat".
Akkor most mi van? Mindenkinek más az ingerküszöbe.
32 éves nő vagyok. Mai napig hordok haspólót.
"Bár én pár éve nem látok ilyet"
Akkor nyisd ki jobban a szemed. 😉
Nem. A haspóló az póló.
Akkor lenne ugyanaz a szitu, ha nem lenni semmi a nő felsőtestén. Az a félpucér.
Amúgy meg a mai férfiakat elnézve ők is hordhatnának melltartót. Többségük csöcsösebb mint egy átlag nő.
Gusztustalan potrohos csöcsös falusi "férfiak" szeretnek póló nélkül mászkálni.
"Amúgy szabadban, megfelelő környezetben miért ne lehetne egy jó testű férfi félmeztelenül?"
Mert elvileg civilizált világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!