Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a 15-6-7 éves kislányok...

Azok a 15-6-7 éves kislányok akik haspólóban és olyan rövidnadrágba mennek el discoba, melynél már látni a fenék alsó részét, hogyan gondolkozhatnak az életről?

Figyelt kérdés
Ezek az emberek szerintem a kulturálatlanság és az elállatiasodás bizonyítékai és sajnos nap mint nap megfigyelhető az említett korosztályban. Mi készteti őket arra, hogy így öltözzenek?
2020. júl. 31. 22:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%

Ezt kínálják a fast fashion üzletek, ezt látják az influenszerektől instán, youtube-on, ez tetszik nekik talán, vagy tetszeni akarnak másoknak és úgy gondolják ilyen öltözködéssel felkeltik a figyelmét stb. Millió oka lehet, de a legtöbben nem azért öltöznek így, mert jól megfogalmazott elveik vannak, 15-17 éves korában az embernek nem ez a fő jellemzője. A legtöbbüknek ez úgysem végleges, csak kipróbálják magukat.

Ha ennyire traumaként érint vagy nem érted, akkor kérdezd meg őket talán. Én nem öltözködtem így, mert túl pucérnak éreztem volna magam, de nem hinném, hogy bárkinek is lenne beleszólása abba, hogy a másik hogy öltözködik.

2020. júl. 31. 22:58
 2/32 anonim ***** válasza:
14%
Az szerintem teljesen okés ha egy 18+ lány hord ilyen ruhát, főleg ha megdolgozott a szép testért. De a fiatal lányok csak úgy akarnak kinézni mint az előbb említett nők. Azt hiszik hogy ez sexy. Elmenek a diszkóba és azt hiszik hogy egy gazdag seprű haju fiút találnak és nem kell majd dolgozni és boldogan élnek még teherbe nem esnek.
2020. júl. 31. 22:58
 3/32 anonim ***** válasza:
74%

Szia, én 16 éves vagyok és nem járok discoba, valamint jobban preferálom a bő ruhákat. Amit ők csinálnak, az az, hogy kiélvezik a fiatal koruk, amikor van idő bulizni és szórakozni, még mielőtt elhelyezkednek az unalmas és sokszor frusztráló felnőtt világba, ahol sokszor nem tudnak időt keríteni a kikapcsolódásra, ami ebben az esetben a partizás számukra.

Mellesleg azt is megjegyzem, hogy ez néhol már az előző korosztályokban is felbukkant, úgyhogy nem kell itt lehordani a generációnkat.

Egyszerűen élvezik az életet, ameddig tehetik.

Nyilván, az nekem se tetszik, ha valaki 15-16-17 évesen dohányzik, vagy pedig annyira leissza magát, hogy azt se tudja merre áll a feje, viszont szerintem nem feltétlenül baj, ha valaki (mértékeken belül) jól érzi magát.

Valamint ismétlem, ez nem csak az én korosztályomra vonatkozik, úgyhogy nem kell itt álszentet játszani, hiszen mindenki volt fiatal.

Mondjuk azt azért megkérdezném, hogy téged mégis mit érdekel, hogy más mit csinál? És miért érzed úgy, csak mert neked nem tetszenek valamik/valakik, azért különböző lekicsinyítő jelzőt aggathatsz rá/rájuk?

Az öltözködésre pedig csak azt tudom mondani: Kinek a pék, kinek a pékné. Magyarul ők döntik el és azt vesznek fel, amit akarnak és, amiben jól érzik magukat, mégha neked böki is a szemed.

2020. júl. 31. 23:08
 4/32 anonim ***** válasza:
81%

Én is ilyen ruhákba jártam, és egyetemista vagyok azóta már, hamarosan lesz diplomám. 😊

Tudod miért viseltem? Mert van hozzá alakom, edzek. Pont azt élveztem, hogy a sok irigy nő szemét szúrja, a férfiak meg próbálkoztak nálam.

2020. júl. 31. 23:11
 5/32 anonim ***** válasza:
76%

Haspoló amúgy se durva ruha darab.

Az irigykedés helyett edzeni kellene.

2020. júl. 31. 23:12
 6/32 anonim ***** válasza:
41%
#3 vagyok, még mielőtt valaki írná, mert lehet ők, úgy ismerik, én pékkel ismerem nem pappal, de azért ide íróm, ha nagyon szúrja a szemeket: Kinek a pap, kinek a papné.
2020. júl. 31. 23:14
 7/32 anonim ***** válasza:
27%
Megint #3 vagyok, szerinted, a #-eg, amit használtál vicces: #Hitler bácsi fejezd be amit elkezdtél, nélküled magamra vagyok utalva.? Mert ez esetben jogom van azt hinni, veled van a baj és nem is a lányokkal.
2020. júl. 31. 23:16
 8/32 anonim ***** válasza:
30%

#3 #neked nincs jobb #dolgod mint # ilyen kis apróságokba # belekötni?

#nem kéne #mindent komolyan # venni # érteni kéne a # humort

>Főleg nem késő este kéne ilyenen rágódni!<

2020. júl. 31. 23:24
 9/32 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom de elég röhejes látvány, ahogy a sok kis buta tini a löttyedt seggét mutogatja :D
2020. júl. 31. 23:59
 10/32 anonim ***** válasza:
39%
A 15 éves már felnõtt nö. Genetika. Valaki 15 évesen kifejlödött, valaki 30 közel is 14-nek néz ki, de nem a jó értelemben. 15 évesen az pont diszkó kor. Mi 20 évvel ezelött 13 évesen ittuk a diszkóba a Jim Beamet, de van ismerösöm, aki 9 évesen piás csaj volt, mégis irodavezetö most.
2020. aug. 1. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!