Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a 15-6-7 éves kislányok...

Azok a 15-6-7 éves kislányok akik haspólóban és olyan rövidnadrágba mennek el discoba, melynél már látni a fenék alsó részét, hogyan gondolkozhatnak az életről?

Figyelt kérdés
Ezek az emberek szerintem a kulturálatlanság és az elállatiasodás bizonyítékai és sajnos nap mint nap megfigyelhető az említett korosztályban. Mi készteti őket arra, hogy így öltözzenek?
2020. júl. 31. 22:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%

#8 A humor szubjektív és, ha neked az vicces, amit a #-be írt, az meg már nem az én bajom, de azért a helyedbe elgondolkodnék, hogy Hitler miket művelt más emberekkel, ami abszolút nem vicces.

Mert egyébként te most mit csinálsz késő este?

2020. aug. 1. 01:15
 12/32 anonim ***** válasza:
80%

Már megint te?

Ha nem tetszik a pi..csagatyát, akkor ne nézd a csakojat. Nem kötelező rájuk nézni.

A kulcsszavak miatt jelentettem a kérdést!

Egy 15-17 évesnek MINEK GONDOLKODNI az életről? Ja, vagy te 15 évesen meg akartad menteni a világot?

Ember, ha nem tetszik a látvány, kezdj apácákkal.

2020. aug. 1. 05:59
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
Jav. ne nézd a csajokat..
2020. aug. 1. 06:00
 14/32 anonim ***** válasza:
22%
#11 Késő este alszok, nem másokba kötök bele ilyen kis apróságok miatt . Mindenki tudja hogy mit művelt Hitler de attól még nem kell mindent komolyan venni.
2020. aug. 1. 08:38
 15/32 anonim ***** válasza:
60%
Én arra lennék kíváncsi, a kérdező hol tart a lelki elállatiasodás (eltorzulás) folyamatában.
2020. aug. 1. 09:50
 16/32 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Ez a kép a '70-es években készült, a csaj most nagymama lehet.

Hagyjuk ezt a "mai fiatalok" dumát, az öregasszonyoktól se hiteles.

2020. aug. 1. 10:55
 17/32 A kérdező kommentje:
Valszeg nem a 70es evekbeli Magyarorszagon keszult kep
2020. aug. 1. 17:38
 18/32 anonim ***** válasza:
81%
Jaj kérdező, nézzél már utána különböző évek divatjának. Pl. ha a 60-70-es években a hippi volt a divat, akkor az végig söpört az egész világon, ahol tudott, itthon is, és mindenki ugyanúgy nézett ki.
2020. aug. 1. 18:04
 19/32 anonim ***** válasza:
16%
Ha megerőszakolják őket akkor remélem sem a szülő sem ők nem fognak nyafogni...
2020. aug. 2. 13:35
 20/32 anonim válasza:
76%

Undorító vagy.

Te ezt megfogalmaztad, leírtad, elolvastad és helyesnek gondoltad az elküldését.

Senki, ismétlem SENKI nem érdemli meg, hogy megerőszakolják. Ha úgy néz ki, mint egy utolsó ***, akkor sincs senkinek joga akár egy ujjal is hozzányúlni. Ha a férfiak tudnák kontrollálni magukat, akkor talán végre minden nő úgy öltözhetne, ahogy valójában akarna :)) és nem kéne attól rettegni, hogy ha nyáron 33 fokba felveszek egy haspolót akkor vajon megerőszakolnak-e.

Kicsit gondolkozz el az életeden, illetve az összes olyan ember, aki egyetértett veled.

Válaszolva a kérdezőnek.

Én pontosan amúgy az általad bemutatott csajok közé tartozom. Még a kor is nagyjából stimmel

Szeretem, ha az ilyenek, mint te, kiábrándulnak :D tök jó, hogy tudom húzni az agyatokat. Attól még, hogy hónaponta felteszel egy ilyen kérdést, nem fog változni semmi amúgy :DD

Na, de a lényeg...van aki csak magabiztos és szereti a testét, van, aki a divat és a barátok után megy, illetve vannak az olyanok is, mint én, akik gyerekkori trauma miatt elvesztették az önbizalmukat és így próbálnak másoktól visszaigazolást kicsikarni.

Egyébként, szivem, senkinek az égvilágon semmi köze nincs, hogy mások hogyan öltözködnek :). Ha akarom, póló nélkül megyek ki az utcára, nem hiszem, hogy ezzel bárkit is bántanék, vagy ilyesmi.

2020. aug. 4. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!