Suliba lehet menni haspólóba magasított derekú nadrággal?
Figyelt kérdés
Az nem gáz ha úgy megyek? Ha szeretnétek küldök képet. 15/l2018. jan. 24. 19:23
2/29 anonim válasza:
Ha nem tiltja a szabályzat menj, bár nálunk tilos kilátszódjon még a vállunk is.. Lehet hogy emiatt, de szerintem nem valami ízléses iskolába menni haspólóban, viszont ha csak 1-2 cm látszik ki az még mehet! :)
3/29 A kérdező kommentje:
Igen azért kerdeztem:) amúgy ha úgy, van be is tudom tűrni:)
2018. jan. 24. 19:41
4/29 anonim válasza:
Betűrve jobban nézne ki szerintem. De ha neked tetszik, menj így. :) nalunk nem szoltak erte
5/29 anonim válasza:
Szerintem nem gáz majd esetleg tavasszal,nyáron de nem a tél kellős közepén.Ilyenkor még szerintem gáz.
6/29 A kérdező kommentje:
Koszii:) mondjuk nálunk nem valami télies az időjárás😂
2018. jan. 24. 20:09
7/29 A kérdező kommentje:
Meg előtte egy - 10kg nem ártana nekem se Mondjuk
😂😀
2018. jan. 24. 20:10
8/29 anonim válasza:
Néha hátulról is nézzétek meg magatokat. A feneketek egybe olvad a derekatokkal. Kerek popsi helyett van egy 40x60-as téglalap.
9/29 A kérdező kommentje:
Halaisten az nem látszik a pulcsitol
😂😂
2018. jan. 24. 22:24
10/29 anonim válasza:
Lehet, bar szerintem ez nagyon ribbbancos. Ne csodalkozz ha majd a fiuk mind ribbancnak tartanak. Kozepsulis koromban mi mindig kirohogtuk, es ribbbancnak hivtuk azokat akik igy oltoztek. A 3 b a cenzura miatt kell -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!