Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A magasított derekú farmer...

A magasított derekú farmer kinek áll jól?

Figyelt kérdés
Kicsit rövid a lábam és a hasam sem a leglaposabb ezért oldalról nem a legjobb:/ viszont ha elölről nézem magam egész jó. Nem tudom hogy hordjam e vagy nem. Az ilyen fazonú farmer kinek áll jól?

2017. aug. 6. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Rovid a labad es van hasad, te magad mondod , hogy nem all jol. Tehat akkor kinek? A magas, vekony laposhasu deszkaknak. De ez nem jelenti azt, hogy ne viselhetned. Vegyel olyan folsot hozza ami oversize, vagy a derekanal bovebb. Igy eltakarja azt amit nem akarsz latszatni.
2017. aug. 6. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Senkinek.
2017. aug. 6. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Bocsi, de szerintem mindenkin h..lyén áll, csak hát a divat, agymosottak hordják.
2017. aug. 6. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

A csípőgatya még hülyébben néz ki.

Amúgy pont nem a deszkáknak áll jól, #1, hanem azoknak, akiknek szép formás, de nem hájas alakjuk van.

A deszkák csak még deszkábbnak tűnnek benne.

2017. aug. 6. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Optikailag szinte senki feneke sem néz ki valami jól benne. Mivel a derék része a deréknál végződik és nem egy kicsivel a köldök alatt, ezért laposnak és formátlannak mutatja a feneket. Szemből még talán jol is nézne ki de hátul ha nincs a fenék résznel a zsebek fölött egy V alakú varrás (mint a push up nadrágokon) akkor nagyon nem esztétikus.

Ráadásul mivel szűk a dereka ezért ha valakin csak egy minimális kis felesleg is van, has vagy derék tájon, akkor azt csúnyán kiadja. Max csak a nagyon formás seggű, vékony derekú és lapos hasú lányoknak áll jól.

A nagyon csípőgatya sem jó ez igaz de szerintem a magasderekú nadrág sem a legjobb.

Nekem régebben volt egy két darabb nagyon magas derekú nadrágom és végül rájöttem, hogy nem is kényelmes és más fazonok jobban állnak. Azért meg nem fogom hordani mert most ez a divat

2017. aug. 7. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Azoknak, akiknek vagy széles a csípője, vagy szinte nincs feneke, vagy mindkettő.
2017. aug. 7. 12:55
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem kb mindenkinek. Ha rövid a lábad, akkor meg főleg, mert nyújtja azokat.
2017. aug. 7. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
nekem :D körte alakú vagyok, seggem nincs, combom szélesebb, mint 2 másiké együtt... szóval nekem jól áll, na :D
2017. aug. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!