A magasított derekú farmer kinek áll jól?
A csípőgatya még hülyébben néz ki.
Amúgy pont nem a deszkáknak áll jól, #1, hanem azoknak, akiknek szép formás, de nem hájas alakjuk van.
A deszkák csak még deszkábbnak tűnnek benne.
Optikailag szinte senki feneke sem néz ki valami jól benne. Mivel a derék része a deréknál végződik és nem egy kicsivel a köldök alatt, ezért laposnak és formátlannak mutatja a feneket. Szemből még talán jol is nézne ki de hátul ha nincs a fenék résznel a zsebek fölött egy V alakú varrás (mint a push up nadrágokon) akkor nagyon nem esztétikus.
Ráadásul mivel szűk a dereka ezért ha valakin csak egy minimális kis felesleg is van, has vagy derék tájon, akkor azt csúnyán kiadja. Max csak a nagyon formás seggű, vékony derekú és lapos hasú lányoknak áll jól.
A nagyon csípőgatya sem jó ez igaz de szerintem a magasderekú nadrág sem a legjobb.
Nekem régebben volt egy két darabb nagyon magas derekú nadrágom és végül rájöttem, hogy nem is kényelmes és más fazonok jobban állnak. Azért meg nem fogom hordani mert most ez a divat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!